JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

1994. március 21-én életbe lépett a klímavédelemről szóló nemzetközi szerződés

1994. március 21-én életbe lépett a klímavédelemről szóló nemzetközi szerződés, amelyet 1992 júniusában Rio de Janeiróban, a Környezetvédelmi ENSZ-világkonferencián 150 állam képviselője írt alá. Üdvözöljük, hogy az utóbbi években, – az időjárási anomáliák által bebizonyosodott károk hatására is – az akkor meghatározott célok eléréséért folytatott harc felerősödött!

1994. március 21-én életbe lépett a klímavédelemről szóló nemzetközi szerződésA világ számos prominens értelmiségijét tömörítő Budapest Klub, amelynek elnöke az Olaszországban élő László Ervin tudományfilozófus, 2001 óta március 21-én, a tavaszi napéjegyenlőségkor tartja a “Planetáris Tudat Világnapját”.
Ez a globális tudatosság ünnepe, amikor az ember felismeri és átérzi: az emberiség egységes. Külföldön úgynevezett napfelkelte-fesztiválokat rendeznek, Új-Zélandon kezdve, ahol a Nap először kel fel, és Szamoa szigetén befejezve.
A Budapest Klub alapeszméje a minden embert összekötő közös tudatmező, az együttgondolkodás és együttérzés a jövő generációkért, a környezetért, a Földért érzett felelősség jegyében.


A történelem legnagyobb tanulsága, hogy az emberek nem vonják le a történelem tanulságait.