JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

A hülyeség kora folytatódik?

A világ összes atomrobbantása egyetlen térképen. Elképesztő!

1945-től 1988-ig összesen 2053 nukleáris bombát robbantott fel az ember. Videoklipben foglalták össze a pusztítások helyeit és idejét.

A hülyeség kora folytatódik? - ClimeNewsMinden egyes bomba robbanását egy ping hang és egy felvillanás jelzi. A térképen jól látható, hogy hiába a Szovjetunióban próbálták ki a legnagyobb nukleáris bombákat, az USA vezet a tesztelt és bevetett nukleáris fegyverek számában. Az évek múlásával pedig belép a „játékba” India, Pakisztán és Észak-Korea is.

A videó végén egy lesújtó képet láthatunk: mennyi területen hagyta “atomlábnyomát” az emberiség a bolygón.

Az egyre szaporodó rákos betegek állapotukat nem csak a dohányzásnak, alkoholfogyasztásnak, napon való tartózkodásnak, vagy épp a nem elég gondosan megválogatott tápláléknak köszönhetik.

A dohányzást betiltják, a dohányosokat közellenséggé nevezik ki, akiket utálni sikk, hiszen pusztítják mások egészségét, és a Föld klímáját. Tűzgyújtási tilalmat rendelnek el – mert másképp a szemétszállításból sem jönnek a milliók, de velünk elhitetik, hogy céljuk: Ne szennyezzük a Földet tovább.

Azt mondják, túlszaporodott az ember, s tönkreteszi a Földet, de közben a bolygót és a rajta élő embert is egészen más mérgezi, egy teljesen felesleges kísérletek sorozata, amit a gyilkoláson, népirtáson kívül másra soha nem fognak használni.

Erről miért nem beszél senki?

Forrás: http://tudnodkell.info