A NASA legújabb, döbbenetes videója a klímaváltozásról

Ha valaki a mostani tél (?) ellenére is kételkedne a globális felmelegedésben, az vessen egy pillantást a NASA döbbenetes videójára.

Most már a saját bőrünkön is egyre inkább tapasztaljuk azt, amiről a szakemberek évek óta beszélnek: változik az átlaghőmérséklet a Földön. A NASA tudósai 2013-at a hetedik legmelegebb évnek nyilvánították 1880 óta, és ezzel folytatódik az a trend bolygónkon, amelyik a globális felmelegedésre utal. A NASA New York-i intézete, a Goddard Institute for Space Studies egy frissített jelentést adott ki, és az ennek
alapján készített, a YouTube-ra felkerült videó (amit cikkünk alatt láthatnak) jól mutatja, hogyan melegedett a Föld 1950 óta.

Forrás: alternativenergia.hu

Ha pedig a mostani politikusoknak, akik Paks fejlesztésében lobbiznak, nincsen az aláírt (elő)szerződésben elállásra vonatkozó kiskapu, akkor óriási bajban lesznek! Lehetetlen, hogy ne tudja az ezzel a témával foglalkozó és nyilatkozó politikus, hogy mi a különbség a napban folyó  és egy atomerőműben folyó nukleáris folyamat között! Ha Pakson bármi előre nem látható esemény történik, mi lesz ezzel a nemzettel? Olyan helyzet van, hogy vagy korlátozzuk a CO2 kibocsájtást vagy meghalunk. Miért lennénk öngyilkosok az atomenergia ilyen mértékű használatával, egy ilyen kicsi országban veszélyeztetve a lakosság 99%-át!
Ha értelmes emberek vitájára kíváncsi az olvasó az atomenergiával kapcsolatban, akkor ajánlom az alábbi tudományos vitát a témához értő, hiteles emberektől.   RL