JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Az EMU Carbon Neutralizálja a világkupát!

Az Egyesület a Magyar Ultrafutásért (EMU) immáron 5. alkalommal rendezi meg 6 napos futóversenyét Balatonfüreden.

5th. emu - Ultramarathon Világkupa! - ClimeNews - EMU - Carbon Neutralizálja az iCC5 kontinens 22 országából 80 kivételes képességű futó érkezik, hogy szinte megállás nélkül rója a köröket 144 órán keresztül.
.

A verseny négyéves története során 16 korosztályos világrekordot és 34 nemzeti rekordot értek el a résztvevők. Mi az a titok, ami e példátlan sikerhez vezetett?

Horváth Jenő, az EMU sportklub vezetője és a 6 napos verseny főszervezője így nyilatkozik erről:
„A titok klubunk tagjaiban és baráti körében keresendő. Az ő elkötelezettségük és életfilozófiájuk az, ami az ideérkező sportolók sikerét biztosítja. Ember és környezet harmóniája. Egy olyan rendezett, inspiráló lelki és fizikai környezet, amely elengedhetetlen a kiemelkedő teljesítmények eléréséhez. Maximálisan magunkénak érezzük „…a földet csak kölcsönkaptuk gyermekeinktől…” mottó üzenetét. Ennek jegyében fogalmaztuk meg rendezvényünk zöld programját.”
2015-ös versenyünket már a Carbon Online Kft.-vel konzultálva szervezzük. Páratlan szaktudásuk újabb lökést ad környezetvédelmi tevékenységeinknek: közös célul azt tűztük ki, hogy minimális szintre csökkentsük rendezvényünk carbon-lábnyomát. Mivel a verseny non-stop online videoközvetítését 86 országból követik nyomon, mások számára is megmutathatjuk, a legkisebb szervezet is tehet a fenntartható fejlődésért.

Forrás: www.emusport.hu


Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.