JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Befejezi működését 2015-ben a Vértesi Erőmű szenes részlege

(Kommentár nélkül)

Befejezi működését 2015-ben a Vértesi Erőmű szenes részlege, a telephelyet bizonytalan időre konzerválják, több száz ember elbocsátása várható – adta hírül 5-én hétfő esti műsorában az Oroszlányi Televízió.

Befejezi működését 2015-ben a Vértesi Erőmű szenes részlege - vertesi power plantCsiba Péter, az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. elnök-vezérigazgatója és Magyari József, az erőmű vezérigazgatója még a múlt hét szerdán tájékoztatta a dolgozókat arról, hogy a létesítményt nem alakítják át hulladékból származó tüzelőanyagra, a blokkokat az erőmű fejlesztéséről szóló döntésig konzerválják – számolt be a csatorna a történtekről az Egyesült Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezetének elnökhelyettesére, Téglás Józsefre hivatkozva.