JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

FAREL – Romániában az elsők között az önkéntes karbon piacon

Annak ellenére, hogy a valóság rávilágít arra, hogy mennyire hibásak vagyunk a Földi életünk tönkretételében nagyon kevesen vannak, akik elkötelezik magukat a fenntarthatóság támogatásával kapcsolatban. Legfőképpen annak érdekében, hogy egy tiszta és élhető környezetet hagyjanak hátra a következő generációk számára.

FAREL - Romániában az elsők között az önkéntes karbon piacon - ClimeNewsEgy harasztkereki cég, nevezetesen az SC Farel Impex SRL Romániában, melynek főbb tevékenysége az italok forgalmazása elsőként az ő szegmensükből megértette a környezetvédelmi kihívásokat és elhatározta, hogy nem marad tétlen, nem vár addig amíg kényszeríteni fogják erre, mert lehet akkor már túl késő lesz elkezdeni változtatni. Elhatározták, hogy ÖNKÉNTESEN kiszámoltatják a cég saját karbonlábnyomát annak érdekében, hogy az alapján megtehesse a saját károsanyag kibocsátásának ellentételezését, másképpen semlegesítését.

A cég vezetője megértette, hogy nagyon komolyan kell venni a globális felmelegedés okozta kihívásokat, példamutatóan állást foglalt e téren és reményét fejezi ki, hogy e példát az üzlettársai és partnerei is követni fogják.

Egy tudatos és felelős vezető hosszútávon tervezi a cége működését – így cselekedve eddig is – és felvállalta, hogy ezúttal konkrét lépéseket kell tennie a tevékenységével járó környezetre gyakorolt terhelés csökkentésére vonatkozóan.

Eljött az ideje, hogy minden vállalat – aki még nem tette meg – kövesse az SC Farel Impex SRL példáját, amely ezután karbon semlegesen szeretne működni és a hitelességet e téren az iCC brand garantálja.

A SC Farel Impex SRL azon cégek közé tartozik ezután, akiknek büszkén közös a céljuk, hogy az emberek és a természet harmóniában élhessenek együtt.

Az ,,Élet célja, hogy biztosítsa a folytonosságot”, a  ClimeNews nevében is gratulálunk Farkas Elek úrnak ennek megértésében és a döntéséhez, hogy elsők között részt vállal egy “széndioxidmentes gazdaság” létrehozásában.

Forrás: Eötvös Ilona – OurOffset