JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Farmerruha és újra a Réthy Fashion

Farmerruha és újra a Réthy Fashion - ClimeNewsA Réthy márkanév már nem ismeretlen a farmerruha hazai piacán. Arról a vállalkozásról beszélek, amelyik eredetileg is úgy indult, hogy figyelembe vette a társadalmi és a környezetvédelmi kihívásokat.

Az emberek tényleg hisznek abban, hogy jól haladhatsz, ha jót teszel. Ők ebben az évben is kiszámoltatták a karbonlábnyomukat és amit nem tudtak csökkenteni azt ellentételezték karbonkreditek vásárlásával végső felhasználásra.

Farmerruha és újra a Réthy Fashion - ClimeNewsA tevékenységük révén a farmer újrafelhasználása során csak részben ismétlődik a gyártás, (mert nem kell az anyagot előállítani, festeni újra, marad a szabás, varrás) és az így kapott új farmerruha viselésével és tisztításával kapcsolatban kibővült a ruha teljes életciklusa 4 évvel. A széndioxid megtakarítás 457,5 kg/farmerruha! Ennek oka, hogy azok a vevők akik farmert vennének eleve nem újat vásárolnak, hanem olyat amelyik újnak (másnak, divatosabbnak) látszanak. A tevékenység környezetre gyakorolt hatása pozitív amiatt, hogy a hulladéklerakóba is 4 évvel később kerül az anyag…
Azt azért tudjuk, hogy a komoly vállalatok, amik megalapozzák a gazdaságot, a nyugdíjunkat, akik tényleg mozgatják a világot, ragaszkodniuk kell ahhoz, hogy több pénzt keressenek. Ők a pénzüket és a munkájukat egy olyan portfóliójú vállalatba fektették, ami koncentrált a üzleti növekedésre és a legfontosabb környezetvédelmi és társadalmi problémákra is.
Ők
nem azzal teljesítettek többet ezen a területen másokkal ellentétben, hogy adakoztak azért, hogy 100%-ban karbonsemleges cég legyenek vagy kedves állampolgárnak tűnjenek. Hanem a folyamatra koncentráltak, amik számítanak a vállalkozásuknak, mint kevesebb energiát és vizet fogyasztani a gyártási folyamataikban; biztossá tették a szerződéseikben és a marketing kommunikációjukban az elköteleződést a hosszú távú vállalati eredményekért és a támogatott közösségekért, nem csak a közeli eredményekért. Nekik sikerül egy elsőosztályú vállalati kultúrát építeni, ami magasabb alkalmazotti hűséggel rendelkezik, ott-maradással és termelékenységgel.

Rampasek László