JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

iCC minősítés – karbon semleges működés

Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy a Zöld Autószerviz 2012. októberétől  100%-ban karbonsemlegesen működik,  és ezzel Magyarország első, teljesen környezetbarát autószervizévé vált.

Törekvésünk hitelességét az ICE védjegy garantálja.

Régóta szerettünk volna komoly lépést tenni a fenntarthatóság irányában, hiszen a kezdetektől alapértékeink közé tartozik a környezet védelme. Keményen dolgoztunk, hogy minimalizáljuk környezetre gyakorolt negatív hatásunkat, és folyamatosan új utakat kerestünk, hogy tovább csökkentsük azt.
Mégis, minden az energia-hatékonyság irányába tett erőfeszítésünk mellett, nem tudtuk teljesen nullára redukálni a karbon lábnyomunkat.

Ezért egyeztetve az ICE független széndioxid ellentételezési specialistával, úgy döntöttünk, hogy a fennmaradó kibocsátásunk megváltása érdekében egy olyan megújuló energia projektekbe fektetünk be, amelyek pontosan annyival csökkentik az ÜHG emissziót, mint amennyivel mi terheltük a környezetet, így a környezetre gyakorolt negatív hatásunk végül nulla lett.
Ezzel a végső lépéssel a Zöld Autószerviz szolgáltatásai 100% karbonsemlegessé váltak.
Mostantól tehát minden egyes ügyfelünk azzal a boldog tudattal szervizeltetheti nálunk járműveit, hogy ezzel nem terheli tovább a már amúgy is szenyezett környezetünket. Ezúton is szeretnénk megköszönni ügyfeleinknek a környezettudatos választásukat.

Forrás: http://zoldautoszerviz.hu