JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Időjárás


Egyik óriási tévedés a klímaváltozással kapcsolatban, hogy minden melegszik… Európában is sokkal hidegebb lesz a jövőben! Erre kell készülni.

A következő videóban Prof. Jennifer Francis (Rutgers University, USA), kutató professzor előadását láthatjuk a klímaváltozás és az extrém időjárás körülményei között fennálló összefüggésekről.

A szakmai rész mellett egyszerűen is szemlélteti a folyamatot egy kártyapaklival: ha kicserélünk a kártyapakliban néhány lapot, mint ahogy megváltoztatjuk a légkör összetételét a fosszilis tüzelőanyagok égetésével, növelve a széndioxid mennyiségét a légkörben, akkor ne lepődjünk meg azon, ha változik a leosztás.
A megnövekedett CO2 kibocsátás a klímaváltozás révén hozzájárul a szélsőséges időjárási események valószínűségének növekedéséhez.

 

 

 

Előrejelzés: