Impresszum


A honlap fenntartója:
RealGen Kft.
Levelezési cím: 8556 Papateszér, Pf. 3.
Cégjegyzékszám: 19-09-510268
Adószám: HU14272284

Elérhetőség:
Telefon: +36309270951
E-mail: info@climenews.com
Internet: www.climenews.com

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a RealGen Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

A RealGen Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:
A RealGen weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a RealGen Kft. jogosult.

A ClimeNews logó és a ClimeNews márkanév a RealGen Kft. kereskedelmi védjegye.

A honlapon megjelent szövegek, képek oktatási, szemléletformálási és tájékoztatási céllal ingyenesen felhasználhatók, idézhetők, azonban meg kell nevezni a szerzőt, és forrásként a climenews.com címet.

Ezalól kivétel az a cikk,  melynek forrása a Magyar Távirati Iroda Zrt. (Forrás: climenews/mti jelöléssel). Ezeket tilos akár eredeti, akár átírt formában bármely médiumban közölni, sugározni, vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni – a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével.

A RealGen weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon a RealGen Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért – ha jogszabály másként nem rendelkezik – a RealGen Kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

A RealGen Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A RealGen Kft. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a RealGen Kft. kifejezetten kizárja.

A RealGen Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a RealGen Kft. weboldalaihoz kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.
A RealGen Kft. egyes weboldalai a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.

Amennyiben levelet kíván írni részünkre azt a következő felületen keresztül megteheti.

 

Olvasói Levél