JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Impresszum


ClimeNews – Hírportál
Alapító: Rampasek László

A honlap fenntartója:
RealGen Kft.
Levelezési cím: 8556 Papateszér, Pf. 3.
Cégjegyzékszám: 19-09-510268
Adószám: HU14272284

Elérhetőség:
Telefon: +36309270951
E-mail: info@climenews.com
Internet: www.climenews.com

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a RealGen Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

A RealGen Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:
A RealGen weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a RealGen Kft. jogosult.

A ClimeNews logó és a ClimeNews márkanév a RealGen Kft. kereskedelmi védjegye.

A honlapon megjelent szövegek, képek oktatási, szemléletformálási és tájékoztatási céllal ingyenesen felhasználhatók, idézhetők, azonban meg kell nevezni a szerzőt, és forrásként a climenews.com címet.

Ezalól kivétel az a cikk,  melynek forrása a Magyar Távirati Iroda Zrt. (Forrás: climenews/mti jelöléssel). Ezeket tilos akár eredeti, akár átírt formában bármely médiumban közölni, sugározni, vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni – a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével.

A RealGen weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon a RealGen Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért – ha jogszabály másként nem rendelkezik – a RealGen Kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

A RealGen Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A RealGen Kft. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a RealGen Kft. kifejezetten kizárja.

A RealGen Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a RealGen Kft. weboldalaihoz kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.
A RealGen Kft. egyes weboldalai a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.

Amennyiben levelet kíván írni részünkre azt a következő felületen keresztül megteheti.

 

Olvasói Levél