JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Jósláson alapszik a meteorológia

Jósláson - ClimenewsA klímamodellezéssel foglalkozó szervezetek, a nyarat egyre szárazabbnak és melegebbnek jósolták még nem is olyan régen, egy “A klímaváltozás elleni küzdelem jövőképe” címmel tartott konferencián Szegeden. Magyarországon megváltozik a nyár és a tél mondják és ez igaz is, viszont sokkal szélsőségesebbnek mutatkozik ez a folyamat az idén! Soha nem látott mennyiségű eső zúdul most már nap nap után Magyarország hatalmas területeire, Trópusi hangulatot keltve.
Jósláson - ClimenewsMondják, a meteorológia az egyetlen egy olyan tudományág, mely a jósláson alapszik. Viszont ezek a jóslatok az időjárás megváltozásával kapcsolatban közép, hosszútávon be fognak jönni. Gondoljunk csak abba, hogy a sarkokon már +5 °C a melegedés micsoda változás?! A jövőnk minden téren attól függ, hogy alakul az üvegházhatású gázok helyzete a légkörben. Amennyiben nem értékeljük át saját kibocsátásunk csökkentésének azonnali szükségességét, még nagyobb bajban leszünk rövid időn belül.

Rampasek László