JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Jövőre kizöldül a Google

A Google valamennyi adatközpontja kizárólag zöldenergiát használ majd 2017-től – jelentette be az amerikai társaság. Ez azt jelenti, hogy rövidesen minden egyes keresés a zöldenergia-piacon is lecsapódik.

Jövőre kizöldül a Google - ClimeNewsMiután logisztikailag nem megoldható, hogy minden egyes adatközpont épületén solar paneleket helyezzenek el, a Google világszerte zöldenergia projektbe fektet, hogy fedezze energiafogyasztását, ami éves szinten hozzávetőlegesen 5,7 terawattóra.
A Google ezzel együtt több, környezet és klímavédelmi lépést is bejelentette, illetve tett. Elindított egy külön internetes oldalt, ahol egyebek mellett megjeleníti a Street Wiev autók légszennyezettség mérő szenzorainak adatait, és programot hirdetett az illegális halászat megfékezésére.

Forrás: EnergiaInfó