JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

A klímaváltozás már nem “Álom” téma!

Izgatott voltam hogy végre részese lehetek az „Álom” témának, aztán rájöttem, hogy a „Rémálom” részleget vezetem. /Al Gore/

A klímaváltozás már nem "Álom" téma! - ClimeNewsAl Gore fergeteges aktuális előadásában három kérdést feszeget. Az első kérdés: „Tényleg változtatnunk kell?” „Muszáj változtatni?” Igen a válasz. A második kérdés: „Meg tudunk változni?” A válasz igen. És ez egy még határozottabb „igen.” Harmadik kérdés: „Meg fogunk változni?” az adott válasz „Igen.”
Az optimizmusa sugárzik a kérdések megválaszolásával kapcsolatban az óriási sikerű előadásában. Aki végignézi a videót annak nem lesz kérdés többé, hogy miért éri meg befektetni a karbonsemleges gazdaságba. Miért éri meg karbonsemlegesnek lenni. Al Gore rávilágít arra, hogy miért lesznek nyertesei és vesztesei ennek a folyamatnak és ez most zajlik. Miért érdemes kivonni a tőkét a fosszilis energiatermelésből és befektetni a megújulókba.
Van egy nagyon fontos komponense az információknak. “Nyerni fogunk! – De nagyon sokat számít, hogy milyen gyorsan nyerünk.” Tisztelt olvasóm, ezzel a tudással nyerhet, mert hozzásegíti Önt a globális megértéshez. A vállalati döntéshozókat és a vállalatvezetőket, a politikusokat pedig ráébresztheti a karbon semlegesítés, a széndioxid ellentételezés fontosságára, hogy a kívánt útnak amit be kell járni irányt tudjanak mutatni.

Rampasek László