JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Kötelező érvényt kell szerezni a fogamzásgátlás emberi jogának (ENSZ 1968)!

A CIA főnöke már az ezredfordulón megmondta, hogy e század legsúlyosabb biztonsági kockázata a népességrobbanás. A fogamzásgátlás emberi jogáról mégse szól az oktatás, média, politika, gazdaság, hadsereg, egyházak, de a közgondolkodás, sőt a békemozgalom is tele van téveszmékkel és pszichés tabukkal e téren.

A jövő nemzedék minden tagjának joga, hogy mindkét szülője által kívánt, mégpedig önmagáért (s nem valami érdekből) kívánt gyermekként foganjon meg, aki felnőve elmondhatja: szeretőbb s felkészültebb szülőket, jobb kort s melegebb otthont nem is kívánhattam volna.” (bocs.eu)

Érvényt kell szerezni a fogamzásgátlás emberi jogának - (ENSZ 1968)A következő népességrobbanás elkerülése legalább annyira fontos feladata és felelőssége a nemzeteknek mint a további globális felmelegedés megakadályozására tett erőfeszítések. Ugyanis a legnagyobb széndioxid kibocsátó maga az ember! Még több ember – még többet eszik, még több élelmiszerre van szüksége, több embernek – több energiára van szüksége… Most lett igazán fontos, hogy a világ vezetői mennyire gondolják át azt, hogy a pénzügyi lehetőségeiket mire fordítják. A megoldás egyszerű a népességrobbanás megakadályozására, nem kell ezen agyalni, nincs ezen mit egyeztetni a Vatikánban 🙂 Kötelező érvényt kell szerezni mindenhol a világban a fogamzásgátlás emberi jogának (ENSZ 1968)! Vagy már késő? Rajtunk civileken van a sor? Csak az Önkéntes vállalások tömeges elterjedésére lehet számítani?

R.L.