JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Megoldás a szélgenerátor

Hazánkban országos átlagban évente 122 szeles nap fordul elő, (vagyis amikor a szél legerősebb lökésének sebessége eléri vagy meghaladja a 10 m/s-t), és ezek közül 35 nap viharos, (ennyi alkalommal nagyobb a széllökés 15 m/s-nál is). A többi 243 napon átlagos szélerősséggel lehet számolni!

A videón látható berendezést – pár napja üzemelték be, és már nem az elsőt. A fenti alapadatokból számolható, hogy egy kimondottan a magyarországi szélviszonyokra beállított generátor, képes megtermelni egy vagy akár több családi ház éves energiaszükségletét, beleértve még azt is, hogy a garázsban elektromos autó várja folyamatosan a töltést.
Ez már nem vízió, ez a valóság!

Nem csoda, hogy többen rákapcsoltak erre a piacra, viszont a tudást itt se lehet lemásolni. A Windtanoo projekt révbe ért, azokkal, akik ezt becsülettel végigcsinálták. Már rendelhető és az emberek meg fogják szokni a látványt, hogy a kertekben ilyen berendezések segítik az életet, nem pedig a füstölgő erőművek kéményeiből áradó bűzt és pernyét kell elszenvedni a jólétért…
Választhatunk: koszos, büdös, mennyiségi civilizáció, ami a teljes pusztulást hozza, vagy a tiszta minőségi civilizáció között ami a megújulást eredményezi.

Rampasek László