JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Megújuló energiák mítoszok – Greenpeace

A Greenpeace legújabb ismeretterjesztő kampányában, nem támadva semmilyen törekvést a megújuló energiák bevezetését gátló tévhiteket próbálja szerte oszlatni. Ezen tévhitek sokszor politikai eszközként felhasználva félrevezetik az embereket és a döntéshozókat. Nem kérdés, és a ClimeNews is többször foglalkozott azzal, hogy erkölcsi és etikai kérdés a tiszta megújuló energiaellátás fejlesztési irányaira állni, ellentétben a kockázatok minimalizálásába és veszélyeinek elkerülésébe ölni a milliárdokat.

Rampasek László

Hét tévhit a megújuló energiáról, eloszlatva

Képzeljünk el egy világot, ahol nincsenek olajkatasztrófák, szén-dioxid-szennyezés, vagy atomhulladék. Egy olyan világot, ahol nem érezzük magunkat tehetetlennek a klímaváltozással szemben, mivel megtettünk minden tőlünk telhetőt a további felmelegedés megelőzésére. Egy olyan világot, ahol az energia tiszta, biztonságos, és mindenki számára elérhető.

Ez a világ számunkra elérhető közelségbe került.

Itt a bizonyíték: a megújuló energia életképes, megbízható és ugrásra kész – mindene megvan, ami a tiszta energia forradalmához szükséges.

megújuló - 7tevhitEzen az oldalon összeszedtük a megújuló energiákkal kapcsolatos leggyakoribb tévhiteket, és elmagyarázzuk, miért tévhitek – azaz miért nem felelnek meg a valóságnak.

 

 

megújuló - jovokep2