JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Óránként 10 000-rel nő az emberi létszám!

Óránként 10 000-rel nő az emberi létszám a Földön és ebből 6000 baleset-gyermek, akit az anyja nem akart, de tehetetlen, nincs joga, tudása, eszköze a fogamzásgátláshoz.

Óránként 10 000-rel nő az emberi létszám! - ClimeNews

Állama, vallása, családja, férje tenyészállat-sorban tartja. A fejlett világ buta és prűd, nem képes fölismerni hogy a saját (szegényekkel közös) legalapvetőbb érdeke az évi százmilliónyi baleset-teherbeesés megelőzése! Ezért nem ad segítséget a szegény nőknek fogamzásgátláshoz vagy meneküléshez. Ráadásul tabu a téma az oktatásban, médiában, közbeszédben, ezért teljes a tudatlanság.

Simonyi Gyula

      Simonyi Gyula-Sokan vagyunk | Lánchíd Rádió

Negyedórás interjú Simonyi Gyulával a népvándorlás és népességrobbanás, a nyomor, környezetvédelem és erőszak megoldásáról, a szegény nők felszabadításáról, a menekültpolitika mentőcsónak elvéről, a hatékony szolidaritásról és segítésről, emberi jogokról és a jövő generációkról …