JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Találkoznak a Karbonsemleges Vállalatok

Feltehetjük a kérdést, hogy az a cég, amelyik ma nem rendelkezik stratégiával a valóban karbonsemleges működés igazolásához, az tényleg felelős vállalat -e?

Meghívó - 2016. január 19. - Carbon Online“Az ősembernek meg kellett ragadnia minden közvetlenül előnyös helyzetet; a hosszú távú kérdések hiányoztak. A világ azóta megváltozott, de mi még mindig apró, közvetlen előnyökért áruljuk távolabbi létérdekeinket.”
(Szent-Györgyi Albert: Az őrült majom)
.
A Carbon Online  találkozót szervezett 2016. január 19-re az iCC Karbonsemleges Vállalatok részére. A konferencia egyedülálló lehetőséget biztosít a karbonsemlegesség fogalomkörével kapcsolatos tájékozódásra. Valamint arra, hogy olyan vállalatvezetőket ismerjen meg, akik a fenntarthatóság iránti elkötelezettség legmagasabb fokát választották és profitálnak ebből.

6 dolog, ami ott megtörténik:.

  1. Szakmai összefoglalót kap a Párizsi Klímacsúcs kapcsán, azaz globális szemléletben ad tájékoztatást a fenntarthatósági kihívásokról
  2. Megismeri a karbonlábnyom számítás alapjait
  3. Karbon semleges programokról tájékozódik
  4. Innovációs megoldásokról kap hírt a kibocsátás csökkentés területéről, ezek bevezetése Önnek minden esetben pénzmegtakarítást jelent
  5. Hazai és nemzetközi gyakorlati példákkal találkozik
  6. Információt kap a karbon semlegesség PR, marketing és brand kommunikációjáról, a CSR és Fenntarthatósági program vetületeiről

.
iCC Karbonsemleges Vállalatok Klub Találkozó - ClimeNews

Cél elérni a fenntarthatóság legmagasabb fokát, ezzel elérni, hogy  a következő generációk előtt nem kell majd szégyenkeznünk, hogy amit a múltban megtehettünk  volna azt nem tettük meg!