JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Támogatás


PayPal-on keresztül

A ClimeNews – Hírportál fejlesztését támogatom a kiválasztott összeggel:

3000 Ft 5000 Ft 7000 Ft 10 000 Ft 15 000 Ft

 

A ClimeNews – Hírportál fejlesztését támogatom a saját magam által megállapított összeggel:
TÁMOGATÁS

Nincs más dolga, mint rákattintani a kiválasztott gombra ami elviszi a PayPal.Me hivatkozási oldalra, ott megjelenik a kiválasztott összeg vagy begépelheti azt. Ezt követően válassza ki a fizetési módot. Küldhet pénzt a PayPal-egyenlegéről, de választhatja elsődleges kártyáját is. Ha még nincs PayPal-számlája semmi gond, a PayPal segít nyitni egyet. A regisztráció biztonságos, gyors és ingyenes.
PayPal-egyenlege használatával és a számlája alapértelmezett pénznemében ingyenesen küldhet pénzt a saját országán belül. Devizaátváltás esetén díjat számolhatunk fel.
A PayPal.Me ugyanazt a biztonságot nyújtja, mint amit a PayPalnál megszokott:

  • SSL (Secure Sockets Layer) protokoll segítségével automatikusan titkosítjuk a bizalmas adatait már az Ön és a mi számítógépes rendszerünk közötti átvitel közben; a titkosítási kulcs hossza 128 bit (a kereskedelmi forgalomban elérhető legmagasabb szintű titkosítási kulcs). Szerverünk már regisztráció vagy a PayPal webhelyén való bejelentkezés előtt ellenőrzi, hogy jóváhagyott böngészőt használ-e, vagyis olyat, amely legalább SSL 3.0 vagy annál magasabb szintű védelmet használ.

Bármilyen más módon kíván támogatni, kérem vegye fel velem a kapcsolatot.

Üdvözlettel:

Rampasek László
     alapító