Az FFF mozgalom elhatárolódik minden dezinformációs és félretájékoztató kampánytól

A Fridays For Future Magyarország mozgalom elhatárolódik mindattól a dezinformációs és félretájékoztató kampánytól, amely az utóbbi napokban a magyar sajtó kormánypárti oldalain megjelent.

Az FFF mozgalom a elhatárolódik minden dezinformációs és félretájékoztató kampánytól - ClimeNews

‼Kijelenti azt, hogy NEM az AVAAZ szervezi a tüntetéséket és nincs tudomása róla.Az említett szervezetnek a létéről is csak az Önök közbenjárásával értesültünk.
‼Továbbá tagadja azt, hogy csak politikai célból az EP-választások miatt szervez tüntetéseket.
‼A tüntetések, klímasztrájkok a jövőben is folyamatosan lesznek céljuk eléréséig, függetlenül a hazai politikai viszonyoktól.
⚠️Kijelenti azt, hogy ne hozzák kapcsolatba és ne használják fel politikai célokra a jövőben.
⚠️Kijelenti, hogy együttműködő szándékkal lép fel minden olyan közszereplővel, aki nem politikai haszonszerzés céljából gyakorolja hivatását.
⚠️Kijelenti, hogy a fenti mondatban leírtakkal ellentétben kivételeket tesz olyan közszereplők esetében, akiket valamilyen politikai szervezet ugyan támogat, de függetlenként, civilként tevékenykednek és el akarják kerülni azt, hogy a társadalmi elit jelentős része oxigénbunkerben tanyázzon a katasztrófák bekövetkezte után.
⚠️Aggodalommal fordulunk országunk kormányához és sajtójához, mivel kommunikációs szinten elismeri a problémát, azonban nem a társadalom többségét képviseli ebben a mindent meghatározó kérdésben.

A tudományos világ közel 90%-ban egyetért azzal a ténnyel, hogy a klímaváltozás ilyen mértékben az emberi tevékenység nélkül nem létezne.
💪Mi vagyunk az ő hangjuk.
💪Mi az igazság oldalán állunk.
💪Mi az egyenlőséget is képviseljük.

A tudományos világ azon része, aki nem ezt vallja, lobbi körök áldozatává vált.

⚠️Nyomatékosítja azt, hogy nincs más fontosabb dolog, mint a jelenlegi gazdasági-társadalmi rendszerünk újragondololása annak érdekében, hogy legalább a párizsi klímaegyezményben foglaltakat közös erővel elérjük.
Várunk téged ma is az ország különböző pontjain!🌎💚



FFF szervezői & adminisztrátorai & moderátorai