Az oltási kötelezettséggel kapcsolatban Dr. Michael Brunner nyilatkozata

Az oltási kötelezettséggel kapcsolatban röviden nyilatkozik Dr. Michael Brunner.

Elmondja, hogy nem oltásról, hanem egy génbázisú kísérleti anyag beadásáról van szó. ez nem véd a SARS-Cov2-vel szembeni fertőzéstől. Az elől sem véd, hogy ezt a fertőzést tovább lehessen adni. Mivel nem klasszikus értelemben vett oltásról van szó. Így nem is írható elő egy oltás. Ami még elemi ezzel kapcsolatban, hogy az a feltételes jóváhagyás az 507/2006-os EU rendelet alapján nem kötelezhetnek rá senkit, hogy részt vegyen ebben a kísérletben. Egy klinikai tanulmányon (kísérleten) való részvétel jogilag biztosítottan önkéntes alapú!… Bármilyen kényszer az egészségügyben, vagy bármilyen más foglalkozási körben, jogellenes! Ezzel pedig az alapvető emberi jogainkat sérti! … Ám elsődlegesen itt nem egy oltásról van szó! És erről nincs is mit diskurálni.

 

Dr. Michael Brunner alapító tagja a Lawyers for Fundamental Rights – Lawyers for Enlightenment ( www.afa-zone.at ) és az ACU-Austria ( www.acu-austria.at ) szervezeteknek.

Hozzájárulások és segítségnyújtás ezen szervezetek weboldalain található. A COVID-kérelmek nagy száma miatt kérjük, hogy a fent említett platformokkal vegye fel a kapcsolatot Ausztriában. Telefonon már nem tudnak COVID-információkat adni.