Beathe Bahner orvosi szak-jogász figyelmeztet a vakcinák kapcsán!

Egy egészen konkrét életveszély áll fent gyermekek számára, a Comernaty (Pfizer-Biontech vakcina) által.

 

Már most 23-szor több jelentett halálesetünk van a korona-injekciók kapcsán, mint százmilliónyi oltás után az elmúlt 21 évben összesen. 1.800 jelentett halálesetünk van. Csupán kilenc hónap alatt, az oltások beadásának megkezdése óta. Feltétlenül figyelmeztetnem és felszólítanom kell Önöket!
Hagyják abba a gyermekek oltását! Tegyenek meg mindent, hogy a gyermekeket megvédjék, az ő egészségükről és életükről van szó.

Mindez előtt elképesztő dologra derült fény:

BRAZIL MINISZTERELNÖK, Bolsenaro beszélget a WHO csúcsvezetőjével.


“Ne engedjék, hogy az oltóanyagot, a politika kalapácsává tegyék‼️ Gyermekek élete forog kockán!!”

“Léteznek kísérleti oltóanyagok, és léteznek nem kísérleti jellegűek, ám azok is oltóanyagok. Utóbbiak jövője, amit Tedros úrral, a WHO elnökével folytattam és felvételre került, bizonytalan. Álláspontom szerint túlkapás a hatóságok részéről egy oltási-igazolványt egy egy évvel ezelőtti, februári helyzetre megalapozva követelni, amikor még nem volt oltóanyag. Az oltás felvételének szabadsága minden brazíliai polgár szabad döntése, amíg erről nincsen más kormányzati döntés! A WHO nem ajánlja a vakcinákat gyermekek számára! Ennél most nem lehet fontosabb, mert az életük forog kockán!!”

Forrás: Racionális Életért Közösség