A GREENLOVE webáruház is a felelős vállalkozások között!

Egyre több a felelős vállalkozás Magyarországon is. Olyan cégek vezetői teszik le a voksukat a klímamegbolondulás megállítása mellet, mint a Greenlove Kft.

A GREENLOVE webáruház is a felelős vállalkozások között! - ClimeNews

A cég kertészeti, vegyszermentes háztartási termékeket, kozmetikumokat árul internetes áruházában. A látogatók által generált statisztikai adatok alapján kiszámoltatta a webáruháza karbonlábnyomát és azt semlegesítette olyan karbonegységekkel, amilyeneket használtak a FIFA Világbajnokság, az Olimpia karbonsemlegesítésére is. A cég amúgy is elkötelezett a felelős gondolkodása mellett, a fenntarthatósággal kapcsolatos irányvonallal kapcsolatban. A weboldala karbonsemlegesítésével is azt bizonyítja és ezzel magasan kiemelkedik a konkurenciái közül, hogy felelős magatartással is lehet működtetni vállalkozást, igazodva a Párizsi Klímamegállapodás célkitűzéseihez, miszerint 2 Celsius fokon, lehetőség szerint 1,5 Celsius fokon belül tartsuk a globális felmelegedést. Kigazdálkodható és nem ördöngösség így fellépni és működtetni egy céget a piacon, ezzel példát mutatva mindenkinek. Ellentétben olyan vállalatokkal akik saját magukat, a dolgozóikat és a hatóságokat is becsapják a környezetvédelmi eredményeikkel, a GREENLOVE kiemelkedik pozitív hozzáállásával a méretétől függetlenül.

Az ilyen vállalkozások vezetői azok, akik felülkerekednek a klímaváltozáson, és megmutatják az egyik legegyszerűbb utat arra, hogy a karbonsemlegesítéssel milyen egyszerű a klímaváltozás megfékezéséhez hozzájárulni.

Ledó Edit