Leszámolás a koviddal egy év után – Dr. Med Claus Köhnlein

Dr. Med. Claus Köhnlein, belgyógyász, tüdőgyógyász, vírus-szakértő, közel két évtizeddel ezelőtt írta meg első könyvét „Vírus őrület” címmel.

Köhnlein már akkor észrevette gyakorló orvosként, hogy a gyógyszeripar bizonyos szereplői miként találnak ki betegséget, hogy az azokra fejlesztett gyógyszerekkel aztán megmentsék a betegeket.

2020 tavaszán Dr. Köhnlein volt az első orvos, aki kamera előtt felvállalta, hogy nincsen járvány Németországban és nem is lehet, ha csak nem sikerül a WHO-nak ugyanúgy rászednie a politikusokat és orvosokat, hogy pánikot keltsenek és félrekezeljék a covid-protokoll szerinti eljárással, influenzás betegeiket.

Dr. Köhnlein már bő egy évvel ezelőtt lett figyelmes arra, hogy Olaszországban az kórházi kezelések ölik meg voltaképpen a betegeket, neves orvosi magazinokban közzétett WHO szerinti covid-protokoll kezelőlapokat elemezve. Akkor úgy nyilatkozott, hogy csoda, ha azon kezeléseket bárki is túléli. Most, egy évvel később, amit azzal töltött, hogy végig a betegellátási frontvonalon szolgált, ismét kamera elé állt.

Forrás: