Már az EU-ban is harcolnak alapvető jogaikért

Az európai parlamenti képviselők összegyűjtötték és védelmükbe veszik az uniós polgárok alapvető jogait, és ellenzik a kötelező oltást és a zöld útlevelet.

 

Ezek az európai parlamenti képviselők úgy döntöttek, hogy több millió európai polgárnak adnak hangot, akik az egész EU-ban harcolnak alapvető jogaikért.

Egyikük Christine Anderson képviselő, miután hangsúlyozta az emberi jogok fontosságát, azt mondta: „Hadd mondjam el, nem félek ettől a vírustól. Amitől tartok, hogy a kormányok visszaélnek ezzel vagy bármilyen más „válsággal” azzal, hogy megsértik a jogot a polgári jogok visszavonására vagy a szabadság összességében megkérdőjelezésére.
Amit ebben a válságban láttunk, az az, hogy a polgári jogok és szabadságjogok alapvető jogaiból olyan kiváltságokra lettek átalakítva, amelyeket a kormányok a megfelelőnek látnak vagy visszavonnak.
Felszólítok minden európai embert, hogy szálljon szembe minden kormány ellen, aki megpróbálja elvenni a szabadságunkat, a polgári jogainkat és a szabadságjogainkat.”

Forrás: Cristian Terhes képviselő sajtóirodája