Termelés

Termelés | Elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság érdekébenTermelés | Elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság érdekébenÜzemünk nem csak víz palackozására szolgál, hanem feladata a körforgásos gazdaság hosszú távú fenntartása is. Ezt a jövőt a gyárunkban építjük, ott, ahol az egész történetünk elkezdődött. Azon a helyen, ahol minden termékünk és innovációnk megszületett, és ahol a jövőbeni termékeinket is a gazdasági, társadalmi és környezeti kihívásoknak való megfelelés figyelembevételével hozzuk létre.

A palackozónk kiváló példája a legjobb energia- és környezetgazdálkodási rendszereknek, 100%-ban megújuló energiaforrással működik. Mind az ISO 50001, mind az ISO 14001 tanúsítványokat megkaptuk a fenntartható működésünk alapján, ami azt bizonyítja, hogy nem csak beszélünk az energiahatékonyságról, hanem valójában eszerint is dolgozunk – és nem is akárhogyan.

Mitől olyan különleges a palackozónk? Attól, hogy vízenergiából és biogázból előállított, 100%-ban megújuló energia működteti:

vízenergia | Elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság érdekében A vízenergia olyan villamos energia, amelyet víz felhasználásával állítanak elő. Víz mozgatja a turbinákat, amelyek a generátor segítségével elektromos áramot termelnek.
biogáz | Elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság érdekében A biogáz olyan metánból áll, amely szerves anyagok, például mezőgazdasági hulladék, trágya, növényi anyag, szennyvíz, zöld hulladék vagy élelmiszer hulladék bomlásával keletkezik.

Category: evian
Tags: dr. Meckl Orsolya, gazdasági, környezeti kihívások, mezőgazdasági hulladék, növényi anyag, palackozó, szennyvíz, társadalmi, trágya, víz palackozás, zöld hulladék