VESZÉLYES-E az mRNS oltás?

Professzor Dr. Sucharit Bhakdi, mikrobiólógus, járványügyi szakértő, saját elmondása szerint oltás-párti, aki maga is sok éven át oltás-kutatásban is dolgozott, meghívást kapott az osztrák televízióba és NYÍLTAN mutathatott rá az mRNS oltás mechanizmusára és potenciális, közismert veszélyeire.

 

Az osztrák FPÖ Párt vezetője, a korábbi belügyminiszter, Herbert Kickl még aznap posztolta saját Facebook-oldalán a Professzor interjúját, figyelem-felhívásként.

Egy parlamenti politikus, aki felismerte az újfajta oltás veszélyét és posztolja a TV-műsort!? Lehet, hogy neki fontosak még az emberéletek, hogy ezt egyáltalán szóba meri ezt hozni? A video megtalálható Herbert Kickl oldalán is…

Vajon Professzor Bhakdi, ha szép hazánkban élne most és elmondaná azt amit itt állít, akkor ugyanúgy hajnali 6-kor bekopogtatnának nála a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai, mint történt az itthon négy doktorral múlt hét pénteken? Illetve korábban az 50-es években az osztály-ellenségeknél. Majd foglalnák le számítógépét és mobiltelefonját. Mondván fenn áll a gyanú, hogy rémhírt terjeszt és akadályozza a védekezést. Mert jelen esetben mondjuk az oltási hajlandóságot akadályozza.

Mivel itthon, sem drága kis boldogtalan saláta-biólógusunk, sem mentős-celebünk nem beszél az oltás veszélyeiről, ezért hallgassuk Bhakdi Professzort, ahogyan Ausztriában, a számunkra “minta értékű laboratórium” egyik közismert televízió-műsorában elmondja a veszélyeket.

Forrás: Apaszív Egyesület
2020. 12. 18.