A Koronavírusról: Ne Oltasd Be Magad, Nincs Mire!

Dr. James Lyons-Weiler A Koronavírus Hazugságról!

 

PA Medical Freedom sajtótájékoztató, 2020. október 10 – a Covid vakcina-megbízások és az orvosi ellátásbeli diszkrimináció elemzése.

James Lyons – Ph.D. Weiler, a Tiszta és Alkalmazott Tudások Intézetének elnöke és vezérigazgatója, az IPAK-EDU.org alapítója, valamint a „Kúrák és nyereségek”, „Az autizmus környezeti és genetikai okai” és az „Ebola: Egy fejlődő történet” szerzője.

Dr. Lyons-Weiler több mint 20 éve végez orvosbiológiai kutatásokat, és 58 szakértői véleményezésű publikációja van. Miután megszerezte az ökológia, az evolúció és a biológia megőrzése doktori fokozatát, AP Sloan posztdoktori ösztöndíjat nyert a Pennsylvaniai Állami Egyetemen a számítási molekuláris biológia területén

Az IPAK és az IPAK-EDU megalapítása előtt a Pittsburghi Egyetem Rákkutató Intézet rendes oktatója, a Pittsburghi Egyetem Iskola és Orvostudományi Tanszékének oktatója, valamint az Egyetem tudományos főmunkatársa / tudományos igazgatója volt. A nevéhez is fűződik a Pittsburgh-i Bioinformatikai Elemzés Alapja a transzlációs kutatás, a rendszerbiológia, a szekvenciaelemzés és az új algoritmikus megoldások létrehozásának támogatása a komplex és kihívást jelentő adatok elemzéséhez.

Forrás: The PA Coalition For Informed Consent PCIC


Az oltóanyagról néhány információ

1. A GYÓGYSZER NEVE
Comirnaty koncentrátum diszperziós injekcióhoz
COVID-19 mRNS vakcina (nukleozid-módosított)

Alkalmazási előírás II. MELLÉKLET E.pontja (részletek)

FORGALOMBA HOZATALT KÖVETŐ INTÉZKEDÉSEK TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ SPECIÁLIS KÖTELEZETTSÉG
Miután a forgalomba hozatali engedély feltételes, a 726/2004/EK rendelet 14-a. cikkének (4) bekezdése szerint a forgalomba hozatali engedély jogosultjának a megadott határidőn belül végre kell hajtania az alábbi intézkedéseket: …

A Comirnaty hatásosságának és biztonságosságának megerősítése érdekében a MAH-nak be kell nyújtania a randomizált, placebokontrollos, megfigyelő számára titkosított besorolású C4591001 vizsgálat végleges klinikai vizsgálati jelentését – Lejárat napja 2023. december. (Forrás: Alkalmazási előírás – ema.europa.eu)

 

2021. január 10.

 

Címkék: hazugság, veszélyes, koronavírus, koronavirus, védőoltás, COVID-19