A Koronavírusról: Ne Oltasd Be Magad, Nincs Mire!

Dr. James Lyons-Weiler A Koronavírus Hazugságról!

 

PA Medical Freedom sajtótájékoztató, 2020. október 10 – a Covid vakcina-megbízások és az orvosi ellátásbeli diszkrimináció elemzése.

James Lyons – Ph.D. Weiler, a Tiszta és Alkalmazott Tudások Intézetének elnöke és vezérigazgatója, az IPAK-EDU.org alapítója, valamint a „Kúrák és nyereségek”, „Az autizmus környezeti és genetikai okai” és az „Ebola: Egy fejlődő történet” szerzője.

Dr. Lyons-Weiler több mint 20 éve végez orvosbiológiai kutatásokat, és 58 szakértői véleményezésű publikációja van. Miután megszerezte az ökológia, az evolúció és a biológia megőrzése doktori fokozatát, AP Sloan posztdoktori ösztöndíjat nyert a Pennsylvaniai Állami Egyetemen a számítási molekuláris biológia területén

Az IPAK és az IPAK-EDU megalapítása előtt a Pittsburghi Egyetem Rákkutató Intézet rendes oktatója, a Pittsburghi Egyetem Iskola és Orvostudományi Tanszékének oktatója, valamint az Egyetem tudományos főmunkatársa / tudományos igazgatója volt. A nevéhez is fűződik a Pittsburgh-i Bioinformatikai Elemzés Alapja a transzlációs kutatás, a rendszerbiológia, a szekvenciaelemzés és az új algoritmikus megoldások létrehozásának támogatása a komplex és kihívást jelentő adatok elemzéséhez.

Forrás: The PA Coalition For Informed Consent PCIC


Az oltóanyagról néhány információ

1. A GYÓGYSZER NEVE
Comirnaty koncentrátum diszperziós injekcióhoz
COVID-19 mRNS vakcina (nukleozid-módosított)

Alkalmazási előírás II. MELLÉKLET E.pontja (részletek)

FORGALOMBA HOZATALT KÖVETŐ INTÉZKEDÉSEK TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ SPECIÁLIS KÖTELEZETTSÉG
Miután a forgalomba hozatali engedély feltételes, a 726/2004/EK rendelet 14-a. cikkének (4) bekezdése szerint a forgalomba hozatali engedély jogosultjának a megadott határidőn belül végre kell hajtania az alábbi intézkedéseket: …

A Comirnaty hatásosságának és biztonságosságának megerősítése érdekében a MAH-nak be kell nyújtania a randomizált, placebokontrollos, megfigyelő számára titkosított besorolású C4591001 vizsgálat végleges klinikai vizsgálati jelentését – Lejárat napja 2023. december. (Forrás: Alkalmazási előírás – ema.europa.eu)

 

2021. január 10.

 

Címkék: hazugság, veszélyes, koronavírus, koronavirus, védőoltás, COVID-19

Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.