Amerikai szenátus előtt Dr. Pierre Kory

A videóban egy komoly szakmai tudással rendelkező szakember Dr. Pierre Kory hívja fel a figyelmet egy kipróbált és hatékony gyógyszerre, amelyet már több országban használnak, mind megelőzésben, mind pedig gyógyításban is.

 

Decemberben tartotta ezt a beszédét az USA szenátusa előtt. Szinte könyörög, hogy vegyék figyelembe és alkalmazzák az Ivermectin gyógyszert koronavírus ellen, mert kipróbált, hatásos és megbízható!

Január 28-i állapot:

1. Szlovákia: egészségügyi minisztériumi jóváhagyás, kórházi, patikai elérhetőség
2. Macedónia: hatósági jóváhagyás, patikákban kapható
3. Bulgária: 1 klinikai study, engedélyezve
4. Spanyolország: 4 klinikai study
5. Olaszország: 1 klinikai study
6. Franciaország: Medincell, petíció
7. Belgium: petíció
8. UK: Oxford hatalmas ivm studyt jelentett be
9. USA: 4 klinikai study, az FLCCC erősödik, szenátusi meghallgatás, a NIH már nem ellenzi, a main stream média ír róla
10. Egyiptom: 11 klinikai study, egészségügyi minisztériumi protokoll része
11. India: 12 klinikai study, több tartományban lakossági kiosztás
12. Mexikó: 3 klinikai study, egészségügyi minisztériumi elrendelés
13. Kolumbia: 2 klinikai study
14. Bolívia: lakossági kiosztás
15. Brazília: 3 klinikai study, több tartomány lakossági kiosztás
16. Argentína: 4 klinikai study, elérhető a gyógyszer
17. Paraguay: kormányzati kiosztás
18. Peru: kórházban gyártják, lakossági kiosztás, 1 klinikai study
19. Guatemala: kiosztás
20. Panama: elérhető
21. Honduras: hatósági protokoll része
22. El Salvador: kórházban gyártják
23. Belize: hatósági jóváhagyás
24. Dominikai Köztársaság: egy hatalmas study, már áprilistól adják
25. Banglades: 5 klinikai study
26. Irán: 7 klinikai study
27. Pakisztán: 2 klinikai study
28. Japán: 1 klinikai study
29. Singapore: 1 klinikai study
30. Israel: 1 klinikai study
31. Irak: 1 klinikai study
32. Nigéria: 1 klinikai study
33. Libanon: 1 klinikai study
34. Thailand: 1 klinikai study
35. Szaúd-Arábia: 1 klinikai study
36. Zimbabwe: hatósági engedély
37. Dél-Afrika: petíció, engedély

Vannak nagy élharcosok még más országokból: pl. Ausztrália-Borody, Kanada-Hibberd, Chile-Ugarte, stb. és pl. a német média is legalább említi azt a szert amivel az egész pandémia fékezhető lett volna ha felfigyelünk áprilisban Dr. Rajter (USA) szenzációs terápiás sikereire.

Magyarországon: Dr. Tóth Sándor PhDdr. Merényi Attila duett áprilisban felismerte az Ivermectin potenciált és 10 ezer fő feletti orvosi világfórumot hozott létre, tagok pont 100 országból.


“Megkezdik az ivermectin klinikai vizsgálatát a koronavírusos betegeken Magyarországon is. Három magyar kórházban már betegeket választanak ki a tesztekhez. Egy magyar gyógyszercég is fejleszt ivermectinalapú gyógyszert.

Az ivermectin félszintetikus, széles spektrumú, makrociklikus lakton antibiotikum, melyet alapvetően az állatgyógyászatban használnak, de bizonyos trópusi parazitafertőzések esetén embereknek is adják. A közelmúltban nagy vihart kavart, hogy bár a szer koronavírus elleni hatásosságát még csak vizsgálják a kutatóintézetek, vannak országok – például Dél-Afrika –, ahol korlátozott mértékben engedélyezték az alkalmazását Covid–19-betegek esetében.

Az emberi erőforrások minisztere megerősítette, hogy az ivermectint parazitaellenes indikációval több milliárd esetben használták, és igen kevés mellékhatást, kóros hatást jelentettek. Számos országban nemcsak a koronavírus miatti megbetegedés kezelésére, hanem a megelőzésére is használják. A szer hatásossága a Covid–19-fertőzés ellen megalapozott, ám mivel a teszteredmények fejlődő országokból származnak, megbízhatóságuk és ellenőrizhetőségük kétségeket ébreszt. Sem az optimális adagolást, sem a célcsoportot illetően nincsenek egyértelmű adatok.

Jelenleg 31 klinikai vizsgálat folyik az ivermectin hatásosságának megállapítására. Ezeknek egy része Magyarországon zajlik, a miniszter elárulta,

a Korányi kórház és a Dél-pesti Centrumkórház mellett a debreceni egyetemen is dolgoznak a kutatók a mellékhatásprofil és a hatásosság feltérképezésén.

Két irányban folyik a kutatás: az OGYÉI engedélyével bevonják a vizsgálatba a három említett intézményben a középsúlyos, kórházban ápolt betegeket. A kifejlesztett gyógyszereket elkezdték kiszállítani a centrumokba, és a betegek kiválasztása is megkezdődött.

Ezzel párhuzamosan tervezik a másik kutatást: ebben az enyhe tüneteket mutató vagy tünetmentes pácienseket vizsgálják majd az említett kórházak. Ennek a protokollját most nyújtják be az OGYÉI felé.” – írja az Index


Dr. Berényi Tamás, klinikai főorvos (Semmelweis Egyetem, Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Klinika, Sürgősségi Orvostani – Oxyologia Tanszéki Csoport) beszél az Ivermectinről.

Scopenhauert idézi a végén:

1. Először kinevetik,
2. aztán erőszakosan szembeszállnak vele,
3. végül elfogadják mint magától értetődő dolgot.

Itt tart az ügy, folytatás következik.