Amerikai szenátus előtt Dr. Pierre Kory

A videóban egy komoly szakmai tudással rendelkező szakember Dr. Pierre Kory hívja fel a figyelmet egy kipróbált és hatékony gyógyszerre, amelyet már több országban használnak, mind megelőzésben, mind pedig gyógyításban is.

 

Decemberben tartotta ezt a beszédét az USA szenátusa előtt. Szinte könyörög, hogy vegyék figyelembe és alkalmazzák az Ivermectin gyógyszert koronavírus ellen, mert kipróbált, hatásos és megbízható!

Január 28-i állapot:

1. Szlovákia: egészségügyi minisztériumi jóváhagyás, kórházi, patikai elérhetőség
2. Macedónia: hatósági jóváhagyás, patikákban kapható
3. Bulgária: 1 klinikai study, engedélyezve
4. Spanyolország: 4 klinikai study
5. Olaszország: 1 klinikai study
6. Franciaország: Medincell, petíció
7. Belgium: petíció
8. UK: Oxford hatalmas ivm studyt jelentett be
9. USA: 4 klinikai study, az FLCCC erősödik, szenátusi meghallgatás, a NIH már nem ellenzi, a main stream média ír róla
10. Egyiptom: 11 klinikai study, egészségügyi minisztériumi protokoll része
11. India: 12 klinikai study, több tartományban lakossági kiosztás
12. Mexikó: 3 klinikai study, egészségügyi minisztériumi elrendelés
13. Kolumbia: 2 klinikai study
14. Bolívia: lakossági kiosztás
15. Brazília: 3 klinikai study, több tartomány lakossági kiosztás
16. Argentína: 4 klinikai study, elérhető a gyógyszer
17. Paraguay: kormányzati kiosztás
18. Peru: kórházban gyártják, lakossági kiosztás, 1 klinikai study
19. Guatemala: kiosztás
20. Panama: elérhető
21. Honduras: hatósági protokoll része
22. El Salvador: kórházban gyártják
23. Belize: hatósági jóváhagyás
24. Dominikai Köztársaság: egy hatalmas study, már áprilistól adják
25. Banglades: 5 klinikai study
26. Irán: 7 klinikai study
27. Pakisztán: 2 klinikai study
28. Japán: 1 klinikai study
29. Singapore: 1 klinikai study
30. Israel: 1 klinikai study
31. Irak: 1 klinikai study
32. Nigéria: 1 klinikai study
33. Libanon: 1 klinikai study
34. Thailand: 1 klinikai study
35. Szaúd-Arábia: 1 klinikai study
36. Zimbabwe: hatósági engedély
37. Dél-Afrika: petíció, engedély

Vannak nagy élharcosok még más országokból: pl. Ausztrália-Borody, Kanada-Hibberd, Chile-Ugarte, stb. és pl. a német média is legalább említi azt a szert amivel az egész pandémia fékezhető lett volna ha felfigyelünk áprilisban Dr. Rajter (USA) szenzációs terápiás sikereire.

Magyarországon: Dr. Tóth Sándor PhDdr. Merényi Attila duett áprilisban felismerte az Ivermectin potenciált és 10 ezer fő feletti orvosi világfórumot hozott létre, tagok pont 100 országból.


“Megkezdik az ivermectin klinikai vizsgálatát a koronavírusos betegeken Magyarországon is. Három magyar kórházban már betegeket választanak ki a tesztekhez. Egy magyar gyógyszercég is fejleszt ivermectinalapú gyógyszert.

Az ivermectin félszintetikus, széles spektrumú, makrociklikus lakton antibiotikum, melyet alapvetően az állatgyógyászatban használnak, de bizonyos trópusi parazitafertőzések esetén embereknek is adják. A közelmúltban nagy vihart kavart, hogy bár a szer koronavírus elleni hatásosságát még csak vizsgálják a kutatóintézetek, vannak országok – például Dél-Afrika –, ahol korlátozott mértékben engedélyezték az alkalmazását Covid–19-betegek esetében.

Az emberi erőforrások minisztere megerősítette, hogy az ivermectint parazitaellenes indikációval több milliárd esetben használták, és igen kevés mellékhatást, kóros hatást jelentettek. Számos országban nemcsak a koronavírus miatti megbetegedés kezelésére, hanem a megelőzésére is használják. A szer hatásossága a Covid–19-fertőzés ellen megalapozott, ám mivel a teszteredmények fejlődő országokból származnak, megbízhatóságuk és ellenőrizhetőségük kétségeket ébreszt. Sem az optimális adagolást, sem a célcsoportot illetően nincsenek egyértelmű adatok.

Jelenleg 31 klinikai vizsgálat folyik az ivermectin hatásosságának megállapítására. Ezeknek egy része Magyarországon zajlik, a miniszter elárulta,

a Korányi kórház és a Dél-pesti Centrumkórház mellett a debreceni egyetemen is dolgoznak a kutatók a mellékhatásprofil és a hatásosság feltérképezésén.

Két irányban folyik a kutatás: az OGYÉI engedélyével bevonják a vizsgálatba a három említett intézményben a középsúlyos, kórházban ápolt betegeket. A kifejlesztett gyógyszereket elkezdték kiszállítani a centrumokba, és a betegek kiválasztása is megkezdődött.

Ezzel párhuzamosan tervezik a másik kutatást: ebben az enyhe tüneteket mutató vagy tünetmentes pácienseket vizsgálják majd az említett kórházak. Ennek a protokollját most nyújtják be az OGYÉI felé.” – írja az Index


Dr. Berényi Tamás, klinikai főorvos (Semmelweis Egyetem, Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Klinika, Sürgősségi Orvostani – Oxyologia Tanszéki Csoport) beszél az Ivermectinről.

Scopenhauert idézi a végén:

1. Először kinevetik,
2. aztán erőszakosan szembeszállnak vele,
3. végül elfogadják mint magától értetődő dolgot.

Itt tart az ügy, folytatás következik.

 

Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.