Az N-antitestek története és miért olyan fontosak

Aditi Bhargava, az UCSF professzora 2021 novemberében vetette fel az N-antitestekkel kapcsolatos kérdést. Az emberek túl gyorsan elhárították az aggodalmát.

A 42. heti “COVID-19 Vaccine Surveillance Report” című (2021. október 21-én közzétett) jelentésében az Egyesült Királyság Egészségügyi Minisztériuma a 23. oldalon elismeri, hogy “a UK Health Security Agency (UKHSA) felügyeleti adataiból származó legújabb megfigyelések szerint az N-antitestek szintje alacsonyabbnak tűnik azoknál az egyéneknél, akik 2 adag oltást követően szereznek fertőzést”.

Mit jelent ez? Azt jelenti, hogy a vakcina megzavarja a szervezet azon képességét, hogy a fertőzés után a vírus más részei ellen antitesteket termeljen.

Különösen úgy tűnik, hogy a beoltott emberek nem képeznek antitesteket a nukleokapszid fehérje, a vírus burka ellen, ami a nem beoltott embereknél a válasz fontos része. Ez a megfigyelés magyarázatot adhat arra, hogy a vakcinák miért mutatnak valójában negatív hatékonyságot, ahogyan azt például a dániai tanulmány is kimutatta.

A Reuters végzett egy “tényellenőrzést” ezzel a vonatkozó megfigyeléssel kapcsolatban, és ahogyan az várható volt, nem talált semmi rosszat. Ki gondolta volna? Azt mondták, hogy mivel az S-fehérje válasz annyira robusztus, a szervezetnek nem volt szüksége arra, hogy robusztus N-antitest választ adjon.

Ne olyan gyorsan… ez aligha egy “ismert hatás”. Nekem ez inkább egy kézlegyintésnek tűnik.

Az általam ismert szakértőkkel egyeztetve senki sem tudott arról, hogy ezt egyszerűen figyelmen kívül lehetne hagyni.

Ezért Bhargava professzor 2021. november 3-án blogjában hangot adott aggodalmainak:

A Egyesült Királyság Egészségügyi Minisztériuma új tanulmányai szerint a COVID vakcinák befolyásolhatják az immunrendszerünk azon képességét, hogy antitesteket termeljen a vírus más részei ellen, ami döntő szempont a keresztirányú védelem kialakításához.

Az adatok egyetértenek vele: azt mutatják, hogy a vakcinák negatív hatékonyságot produkálnak, és fogékonyabbá teszik a szervezetünket arra, hogy más betegségekkel, többek között rákos megbetegedésekkel és övsömörrel fertőződjünk meg (lásd: Inkrimináló bizonyítékok a hivatkozásokért).

Ugyanebben a cikkben azt is mondta: “Ideális esetben senkit sem kellene megvizsgálni, hacsak nincsenek tünetei”. Nem is tudnék jobban egyetérteni ezzel a kijelentéssel.

Nagyra értékelem meglátásait, és köszönöm neki, hogy nyíltan és őszintén beszél az oltóanyagok veszélyeiről.

Forrás: Steve Kirsch | 2021. január 30.