Az N-antitestek története és miért olyan fontosak

Aditi Bhargava, az UCSF professzora 2021 novemberében vetette fel az N-antitestekkel kapcsolatos kérdést. Az emberek túl gyorsan elhárították az aggodalmát.

Az N-antitestek története és miért olyan fontosak

A 42. heti “COVID-19 Vaccine Surveillance Report” című (2021. október 21-én közzétett) jelentésében az Egyesült Királyság Egészségügyi Minisztériuma a 23. oldalon elismeri, hogy “a UK Health Security Agency (UKHSA) felügyeleti adataiból származó legújabb megfigyelések szerint az N-antitestek szintje alacsonyabbnak tűnik azoknál az egyéneknél, akik 2 adag oltást követően szereznek fertőzést”.

Mit jelent ez? Azt jelenti, hogy a vakcina megzavarja a szervezet azon képességét, hogy a fertőzés után a vírus más részei ellen antitesteket termeljen.

Különösen úgy tűnik, hogy a beoltott emberek nem képeznek antitesteket a nukleokapszid fehérje, a vírus burka ellen, ami a nem beoltott embereknél a válasz fontos része. Ez a megfigyelés magyarázatot adhat arra, hogy a vakcinák miért mutatnak valójában negatív hatékonyságot, ahogyan azt például a dániai tanulmány is kimutatta.

A Reuters végzett egy “tényellenőrzést” ezzel a vonatkozó megfigyeléssel kapcsolatban, és ahogyan az várható volt, nem talált semmi rosszat. Ki gondolta volna? Azt mondták, hogy mivel az S-fehérje válasz annyira robusztus, a szervezetnek nem volt szüksége arra, hogy robusztus N-antitest választ adjon.

Ne olyan gyorsan… ez aligha egy “ismert hatás”. Nekem ez inkább egy kézlegyintésnek tűnik.

Az általam ismert szakértőkkel egyeztetve senki sem tudott arról, hogy ezt egyszerűen figyelmen kívül lehetne hagyni.

Ezért Bhargava professzor 2021. november 3-án blogjában hangot adott aggodalmainak:

A Egyesült Királyság Egészségügyi Minisztériuma új tanulmányai szerint a COVID vakcinák befolyásolhatják az immunrendszerünk azon képességét, hogy antitesteket termeljen a vírus más részei ellen, ami döntő szempont a keresztirányú védelem kialakításához.

Az adatok egyetértenek vele: azt mutatják, hogy a vakcinák negatív hatékonyságot produkálnak, és fogékonyabbá teszik a szervezetünket arra, hogy más betegségekkel, többek között rákos megbetegedésekkel és övsömörrel fertőződjünk meg (lásd: Inkrimináló bizonyítékok a hivatkozásokért).

Ugyanebben a cikkben azt is mondta: “Ideális esetben senkit sem kellene megvizsgálni, hacsak nincsenek tünetei”. Nem is tudnék jobban egyetérteni ezzel a kijelentéssel.

Nagyra értékelem meglátásait, és köszönöm neki, hogy nyíltan és őszintén beszél az oltóanyagok veszélyeiről.

Forrás: Steve Kirsch | 2021. január 30.


Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.