Dr. Scott Jensen pszichológus és politikus

A „független” tényellenőrzők szerint részben hamis információ. Ezek szerint Dr. Scott Jensen nagy igazságokat mondott ki.😁

Hallo, dr. Scott Jensen vagyok és Minnesota következő kormányzójának jelöltetem magamat. 15 hónapot visszamehettek az időben. Tudjátok mi történt? Politikusaink és bürokratáink voltak, akik azt mondták nekünk: “Bezárjuk az üzleteiteket. Majd mi megmondjuk, hogy mi a lényeges nektek. Megmondjuk, hogy szabad-e fizetnetek a számláitokat vagy sem.” Azt mondták nekünk, hogy maradjunk otthon. “Nem szabad kimennetek.” Ezek a dolgok ismételten megtörténnek. Azután azt mondták, hogy maszkot kell hordanunk, azután azt mondták, hogy a gyerekeknek is maszkot kell hordani. Aztán azt mondták, hogy a gyerekek nem mehetnek iskolába, aztán azt mondták, hogy az idősotthon lakóinak az idősotthonban kell maradniuk, a családok nem lehetnek velük, egyedül kell meghalniuk. Őszintén szólva, ez egyik dolog a másik után és a másik után.
Aztán térjünk az oltásra. Előálltam és valamivel több mint egy hónapja mondtam, hogy itt van egy probléma. Szívizomgyulladásokat látunk és olyan dolgok történnek a gyerekeinkkel, akiknek statisztikailag 0 százalék esélyük van covid-19-ben meghalni, hogy egy túlzottan agresszív, nem engedélyezett, kísérleti oltási program miatt károsodnak. Tény, hogy amikor ezt mondtam, többet is tettem, minthogy ezt mondtam. Benyújtottam egy eskü alatt tett nyilatkozatot a “Frontline Doktors”-hoz, amelyben egy ideiglenes felfüggesztő végzést követeltem a Szövetségi Humán és Egészségügyi Bizottság részéről az oltási kor csökkentésével kapcsolatban. A saját pártomban vannak emberek, akik azt mondták: “Istemen, nem tudom, hogy ez okos dolog-e dr. Jensentől, hogy ezt teszi.”

 

De tudjátok mit? Néha be kell fejezni az embernek a politikát és egyszerűen azt kell tenni, ami helyes.

Őszintén szólva nem örülök, hogy ezt kell mondanom, de gyerekek vannak, akik szívizomgyulladásban szenvednek és halálos eseteink is voltak. És amit látunk, az csak a jéghegy csúcsa. Tudjátok mi van még? Ez nem csak myocarditis, hanem pericarditis is, a szívet körülvevő membrán megduzzad és “felrobban”. Sok ezer halálesetünk van, amelyek a VAERS-nál be lettek jelentve, melyek arra utalnak, hogy egy erős időbeli összefüggés van az oltás és a halál között, különösen gyerekeknél. Emberek, utálom ezeket a szavakat még kimondani is, de igazam volt. A szívizomgyulladás egy téma és mi sok-sok gyerek életét megzavarjuk, megsebezzük és tönkretesszük. Még egyetlen alkalommal szeretném kérni, ha úgy akarják, hogy a megalapított médiák a címoldalukon egy gyereket mutassanak. Egy 14 évest egy kórházi ágyon csövekkel, melyek az összes testnyílásból jönnek. Ahogy ezt COVID-19-es betegeknél mutatták. Mutassátok a 14 évest, aki szívizomgyulladással meghal, akinek az oltásra nem volt szüksége, de szó szerint kényszerítve lett rá. Emberek, mi lenne egy kis kiegyensúlyozottsággal? Köszönöm.

Biró Éva