Dr. Scott Jensen pszichológus és politikus

A „független” tényellenőrzők szerint részben hamis információ. Ezek szerint Dr. Scott Jensen nagy igazságokat mondott ki.😁

Dr. Scott Jensen pszichológus és politikus | ClimeNews

Hallo, dr. Scott Jensen vagyok és Minnesota következő kormányzójának jelöltetem magamat. 15 hónapot visszamehettek az időben. Tudjátok mi történt? Politikusaink és bürokratáink voltak, akik azt mondták nekünk: “Bezárjuk az üzleteiteket. Majd mi megmondjuk, hogy mi a lényeges nektek. Megmondjuk, hogy szabad-e fizetnetek a számláitokat vagy sem.” Azt mondták nekünk, hogy maradjunk otthon. “Nem szabad kimennetek.” Ezek a dolgok ismételten megtörténnek. Azután azt mondták, hogy maszkot kell hordanunk, azután azt mondták, hogy a gyerekeknek is maszkot kell hordani. Aztán azt mondták, hogy a gyerekek nem mehetnek iskolába, aztán azt mondták, hogy az idősotthon lakóinak az idősotthonban kell maradniuk, a családok nem lehetnek velük, egyedül kell meghalniuk. Őszintén szólva, ez egyik dolog a másik után és a másik után.
Aztán térjünk az oltásra. Előálltam és valamivel több mint egy hónapja mondtam, hogy itt van egy probléma. Szívizomgyulladásokat látunk és olyan dolgok történnek a gyerekeinkkel, akiknek statisztikailag 0 százalék esélyük van covid-19-ben meghalni, hogy egy túlzottan agresszív, nem engedélyezett, kísérleti oltási program miatt károsodnak. Tény, hogy amikor ezt mondtam, többet is tettem, minthogy ezt mondtam. Benyújtottam egy eskü alatt tett nyilatkozatot a “Frontline Doktors”-hoz, amelyben egy ideiglenes felfüggesztő végzést követeltem a Szövetségi Humán és Egészségügyi Bizottság részéről az oltási kor csökkentésével kapcsolatban. A saját pártomban vannak emberek, akik azt mondták: “Istemen, nem tudom, hogy ez okos dolog-e dr. Jensentől, hogy ezt teszi.”

 

De tudjátok mit? Néha be kell fejezni az embernek a politikát és egyszerűen azt kell tenni, ami helyes.

Őszintén szólva nem örülök, hogy ezt kell mondanom, de gyerekek vannak, akik szívizomgyulladásban szenvednek és halálos eseteink is voltak. És amit látunk, az csak a jéghegy csúcsa. Tudjátok mi van még? Ez nem csak myocarditis, hanem pericarditis is, a szívet körülvevő membrán megduzzad és “felrobban”. Sok ezer halálesetünk van, amelyek a VAERS-nál be lettek jelentve, melyek arra utalnak, hogy egy erős időbeli összefüggés van az oltás és a halál között, különösen gyerekeknél. Emberek, utálom ezeket a szavakat még kimondani is, de igazam volt. A szívizomgyulladás egy téma és mi sok-sok gyerek életét megzavarjuk, megsebezzük és tönkretesszük. Még egyetlen alkalommal szeretném kérni, ha úgy akarják, hogy a megalapított médiák a címoldalukon egy gyereket mutassanak. Egy 14 évest egy kórházi ágyon csövekkel, melyek az összes testnyílásból jönnek. Ahogy ezt COVID-19-es betegeknél mutatták. Mutassátok a 14 évest, aki szívizomgyulladással meghal, akinek az oltásra nem volt szüksége, de szó szerint kényszerítve lett rá. Emberek, mi lenne egy kis kiegyensúlyozottsággal? Köszönöm.

Biró Éva

Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.