Mi történik ennél az oltásnál? Mit tudunk már erről?

Riporter: “Mi történik ennél az oltásnál? Mit tudunk már erről?”

 

Rolf Kron orvos: “Ennél az oltásnál mRNS-t fecskendeznek a testünkbe, ez nanolipid-burokban van és így lesz “becsempészve” a sejtjeinkbe és ott beépül a genetikai anyagunkba. Ekkor elkezdünk tüskefehérjét termelni és ezeket megtaláljuk minden szervben. Kezdetben azt mondták, hogy ez itt fent marad (a karban). Nem, ezt azóta már megtaláljuk a petefészkekben, a herékben a tüdőszövetben.

Időközben megalapítottunk egy saját patológiai intézetet, ahol oltás után elhunytak patológiai vizsgálata történik. Ezeket a tüskefehérjéket mindenhol megtaláljuk, az egész testben. De ez még nem minden, hogy az oltás tüskefehérje termelésre serkenti a szervezetet. Olyan anyagokat is tartalmaz, amiknek egy oltóanyagban nem szabadna benne lenni. Ha üvegszilánkok lennének a bébiételben, azonnal kivonnák a piacról ezt a bébiételt.

Ha itt viszont grafén vagy nanokarbon-szálak találhatók az oltásban, amit az ember a mikroszkóp alatt is lát… és szeretném megkérni a kollégákat, aki ezt a videót látja, hogy mindenki akinek mikroszkópja van, maga is meggyőződhet róla, vegyetek egy cseppet az oltóanyagból és nézzétek meg a mikroszkóp alatt. Azok amik benne úszkálnak, láthatóak. 1000-szeres nagyítással lehet ezeket látni. És már csak emiatt is ezt az oltást azonnal ki kéne vonni a forgalomból. És most még a gyerekeinknek is engedélyezik.

Ez egy “No go”. Ez egy nagy kísérlet az embereken, az emberek egészségével, ez az amit én mélyen elítélek és a felelősök ezért bíróság elé fognak kerülni. Egészen biztosan.”

Forrás: Biró Éva