Mi történik ennél az oltásnál? Mit tudunk már erről?

Riporter: “Mi történik ennél az oltásnál? Mit tudunk már erről?”

 

Rolf Kron orvos: “Ennél az oltásnál mRNS-t fecskendeznek a testünkbe, ez nanolipid-burokban van és így lesz “becsempészve” a sejtjeinkbe és ott beépül a genetikai anyagunkba. Ekkor elkezdünk tüskefehérjét termelni és ezeket megtaláljuk minden szervben. Kezdetben azt mondták, hogy ez itt fent marad (a karban). Nem, ezt azóta már megtaláljuk a petefészkekben, a herékben a tüdőszövetben.

Időközben megalapítottunk egy saját patológiai intézetet, ahol oltás után elhunytak patológiai vizsgálata történik. Ezeket a tüskefehérjéket mindenhol megtaláljuk, az egész testben. De ez még nem minden, hogy az oltás tüskefehérje termelésre serkenti a szervezetet. Olyan anyagokat is tartalmaz, amiknek egy oltóanyagban nem szabadna benne lenni. Ha üvegszilánkok lennének a bébiételben, azonnal kivonnák a piacról ezt a bébiételt.

Ha itt viszont grafén vagy nanokarbon-szálak találhatók az oltásban, amit az ember a mikroszkóp alatt is lát… és szeretném megkérni a kollégákat, aki ezt a videót látja, hogy mindenki akinek mikroszkópja van, maga is meggyőződhet róla, vegyetek egy cseppet az oltóanyagból és nézzétek meg a mikroszkóp alatt. Azok amik benne úszkálnak, láthatóak. 1000-szeres nagyítással lehet ezeket látni. És már csak emiatt is ezt az oltást azonnal ki kéne vonni a forgalomból. És most még a gyerekeinknek is engedélyezik.

Ez egy “No go”. Ez egy nagy kísérlet az embereken, az emberek egészségével, ez az amit én mélyen elítélek és a felelősök ezért bíróság elé fognak kerülni. Egészen biztosan.”

Forrás: Biró Éva

Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.