Nem tudják igazolni a Covid-19 létezését!

Milyen oltást fejlesztettek ki ha nincs izolálva a Covid-19 vírus?

Mindig is próbáltam objektív és tárgyilagos lenni a Covid-19 kétes ügyeiben! Újra meg teszem, hogy bemutatom azt az FDA és CDC hivatalos állásfoglalását ami 2020.12.01 én lett frissítve szó szerint: „Since no quantified virus isolates of the 2019-nCoV were available for CDC use at the time the test was developed and this study conducted, assays designed for detection of the 2019-nCoV RNA were tested” ami :

Jelenleg nem állnak rendelkezésre számszerűsített vírusizolátumok a 2019 – nCOV-ről a tesztek elkészítésének az időpontjáig!

Ez a hivatalos FDA jelentésének a 42. oldalán olvashatjátok amit a fotón aláhúztam! Magyarul nincs 1 db izolált vírusa sem az Amerikai Járványügyi Hivatal valamint az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerengedélyeztetési Hivatal birtokában! Bárki lehet vírus tagadó, hiszen nem tudják igazolni a Covid-19 létezését!

Tegyétek fel magatoknak ezek után a kérdéseket, hogy mi ez a mindenkit beoltunk vagy így vagy úgy, egy kísérleti mRNS-alapú vakcinával???

– Milyen oltást fejlesztettek ki ha nincs izolálva a Covid-19 vírus?

– Mire jó ez az oltás ha nem ismerjük mi ellen kell alkalmazni?

Mára tisztán kivehető, hogy ez amit mindenki hall és lát az az „Emberiség ellen elkövetett legnagyobb csalás”. Hamis eredményeket mutat ki a PCR teszt! A PCR tesztet a biokémikus és a Nobel-díjas Dr. Kary Mullis alkotta meg. A tesztet soha nem tervezték a betegségek vagy vírusok diagnosztikai eszközévé. Valójában a PCR-teszt nem képes izolálni egy vírusfertőzést vagy egy élő vírust. A teszt nem tesz különbséget élő és elhalt vírusok között.

Senki nem tagadja, hogy most valamit ránk zúdítottak viszont ezt a valamit nem izolálta senki, így nem lehet megállapítani, hogy mi is ez valójában!

https://www.fda.gov/media/134922/download

Réti-Nagy Róbert cikke