Nem tudják igazolni a Covid-19 létezését!

Milyen oltást fejlesztettek ki ha nincs izolálva a Covid-19 vírus?

Nem tudják igazolni a Covid-19 létezését! | Climenews - Hírportál

Mindig is próbáltam objektív és tárgyilagos lenni a Covid-19 kétes ügyeiben! Újra meg teszem, hogy bemutatom azt az FDA és CDC hivatalos állásfoglalását ami 2020.12.01 én lett frissítve szó szerint: „Since no quantified virus isolates of the 2019-nCoV were available for CDC use at the time the test was developed and this study conducted, assays designed for detection of the 2019-nCoV RNA were tested” ami :

Jelenleg nem állnak rendelkezésre számszerűsített vírusizolátumok a 2019 – nCOV-ről a tesztek elkészítésének az időpontjáig!

Ez a hivatalos FDA jelentésének a 42. oldalán olvashatjátok amit a fotón aláhúztam! Magyarul nincs 1 db izolált vírusa sem az Amerikai Járványügyi Hivatal valamint az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerengedélyeztetési Hivatal birtokában! Bárki lehet vírus tagadó, hiszen nem tudják igazolni a Covid-19 létezését!

Nem tudják igazolni a Covid-19 létezését! | Climenews - Hírportál

Tegyétek fel magatoknak ezek után a kérdéseket, hogy mi ez a mindenkit beoltunk vagy így vagy úgy, egy kísérleti mRNS-alapú vakcinával???

– Milyen oltást fejlesztettek ki ha nincs izolálva a Covid-19 vírus?

– Mire jó ez az oltás ha nem ismerjük mi ellen kell alkalmazni?

Mára tisztán kivehető, hogy ez amit mindenki hall és lát az az „Emberiség ellen elkövetett legnagyobb csalás”. Hamis eredményeket mutat ki a PCR teszt! A PCR tesztet a biokémikus és a Nobel-díjas Dr. Kary Mullis alkotta meg. A tesztet soha nem tervezték a betegségek vagy vírusok diagnosztikai eszközévé. Valójában a PCR-teszt nem képes izolálni egy vírusfertőzést vagy egy élő vírust. A teszt nem tesz különbséget élő és elhalt vírusok között.

Senki nem tagadja, hogy most valamit ránk zúdítottak viszont ezt a valamit nem izolálta senki, így nem lehet megállapítani, hogy mi is ez valójában!

https://www.fda.gov/media/134922/download

Réti-Nagy Róbert cikke


Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.