Per a saját és 220 000 aktív szolgálatot teljesítő tag nevében

Az amerikai fegyveres erők két aktív szolgálatot teljesítő tagja augusztus 17-én pert indított az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma (DOD), az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala (FDA) és az Egyesült Államok Egészségügyi és Emberi Szolgálatok Minisztériuma (HHS) ellen a saját és 220 000 aktív szolgálatot teljesítő tagja nevében, akiket annak ellenére COVID-vakcina felvételére kényszerítenek, hogy ők már bizonyítottan átestek a COVID-fertőzésen, így a SARS-CoV-2 ellen természetes immunitással rendelkeznek.

A per felperesei, Daniel Robert, törzsőrmester és Holli Mulvihill, törzsőrmester azt állítják, hogy Lloyd Austin, amerikai védelmi miniszter a Védelmi Minisztérium saját rendeleteit figyelmen kívül hagyva a “teljes immunitás” egy önkényesen új definícióját alkotta meg, miszerint az csak oltás útján érhető el.

A kereset szerint a Pfizer 3. fázisú vizsgálatai – amelyeket a hosszú távú mellékhatások tesztelésére alakítottak ki – a tervek szerint csak 2023-ban fejeződnek be, és “megmagyarázhatatlan módon a gyártó a 3. fázisú vizsgálati időszak kellős közepén felfedte a kettős vak kísérlet két csoportjának kilétét és a placebocsoport tagjai lehetőséget kaptak a vakcina felvételére”. A felperesek azt állítják, hogy az FDA engedélyezte a Pfizer számára, hogy a vizsgálatot placebokontrollos, vakon végzett vizsgálatból nyílt, megfigyeléses vizsgálattá alakítsa át.

“A felperesek ügye szilárd jogi alapokon áll, mivel bizonyítottan természetes immunitáson alapul. Nemcsak a hadsereg szabályzata biztosít mentességet az ilyen személyek számára, hanem a tudomány és a józan ész is megköveteli az ilyen személyek mentességét a hadseregen belül és azon kívül is. Jól ismert, hogy a COVID-19 elleni természetes immunitás sokkal erősebb, mint a vakcinával kiváltott immunitás, és a természetes immunitással rendelkezők nagyobb veszélynek vannak kitéve, ha beoltják őket. Sajnálatos, hogy egy ilyen viszonylag egyszerű ügyet szövetségi bíróság elé kell vinni, de örülünk annak, hogy a felperesek, Robert és Mulvihill ezt megtette. Reméljük, hogy a bíróság stabil jogi elvek alapján az ő javukra dönt majd”.

Harmati Enikő
Forrás: the Defender™

Kapcsolódó

Lemond az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA) két vezető, vakcinák tárgyában illetékes tisztviselője, mivel nyíltan megkérdőjelezik a Fehér Ház nyomására jóváhagyandó emlékeztető vakcinaszérumok létjogosultságát.

Dr. Marion Gruber, az FDA oltóanyagokkal foglalkozó irodájának igazgatója és helyettese, Dr. Philip Krause állítólag kétségbe vonja a Biden-kormányzat által sürgetve még ebben a hónapban az ország lakosságának felajánlandó emlékeztető COVID-vakcinaszérumok szükségességét igazoló adatok létezését.

“Az FDA teljes költségvetésének 50%-a és a gyógyszervizsgálatokra fordított költségvetésének 75%-a a gyógyszeriparból származik és ezzel már régen elnyerte a legkorruptabb és legbefolyásolhatóbb szövetségi ügynökség hírnevet.” – mondta Robert F. Kennedy, Jr., a Children’s Health Defense elnöke. – “A Fehér Ház pedig a tisztesség látszatának utolsó foszlányát is letépte most a szervezetről azzal, hogy a legfelsőbb szabályozókat a politika tudomány elé való helyezésére utasította.”