Per a saját és 220 000 aktív szolgálatot teljesítő tag nevében

Az amerikai fegyveres erők két aktív szolgálatot teljesítő tagja augusztus 17-én pert indított az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma (DOD), az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala (FDA) és az Egyesült Államok Egészségügyi és Emberi Szolgálatok Minisztériuma (HHS) ellen a saját és 220 000 aktív szolgálatot teljesítő tagja nevében, akiket annak ellenére COVID-vakcina felvételére kényszerítenek, hogy ők már bizonyítottan átestek a COVID-fertőzésen, így a SARS-CoV-2 ellen természetes immunitással rendelkeznek.

Per a saját és 220 000 aktív szolgálatot teljesítő tag nevében

A per felperesei, Daniel Robert, törzsőrmester és Holli Mulvihill, törzsőrmester azt állítják, hogy Lloyd Austin, amerikai védelmi miniszter a Védelmi Minisztérium saját rendeleteit figyelmen kívül hagyva a “teljes immunitás” egy önkényesen új definícióját alkotta meg, miszerint az csak oltás útján érhető el.

A kereset szerint a Pfizer 3. fázisú vizsgálatai – amelyeket a hosszú távú mellékhatások tesztelésére alakítottak ki – a tervek szerint csak 2023-ban fejeződnek be, és “megmagyarázhatatlan módon a gyártó a 3. fázisú vizsgálati időszak kellős közepén felfedte a kettős vak kísérlet két csoportjának kilétét és a placebocsoport tagjai lehetőséget kaptak a vakcina felvételére”. A felperesek azt állítják, hogy az FDA engedélyezte a Pfizer számára, hogy a vizsgálatot placebokontrollos, vakon végzett vizsgálatból nyílt, megfigyeléses vizsgálattá alakítsa át.

“A felperesek ügye szilárd jogi alapokon áll, mivel bizonyítottan természetes immunitáson alapul. Nemcsak a hadsereg szabályzata biztosít mentességet az ilyen személyek számára, hanem a tudomány és a józan ész is megköveteli az ilyen személyek mentességét a hadseregen belül és azon kívül is. Jól ismert, hogy a COVID-19 elleni természetes immunitás sokkal erősebb, mint a vakcinával kiváltott immunitás, és a természetes immunitással rendelkezők nagyobb veszélynek vannak kitéve, ha beoltják őket. Sajnálatos, hogy egy ilyen viszonylag egyszerű ügyet szövetségi bíróság elé kell vinni, de örülünk annak, hogy a felperesek, Robert és Mulvihill ezt megtette. Reméljük, hogy a bíróság stabil jogi elvek alapján az ő javukra dönt majd”.

Harmati Enikő
Forrás: the Defender™

Kapcsolódó

Lemond az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA) két vezető, vakcinák tárgyában illetékes tisztviselője, mivel nyíltan megkérdőjelezik a Fehér Ház nyomására jóváhagyandó emlékeztető vakcinaszérumok létjogosultságát.

Dr. Marion Gruber, az FDA oltóanyagokkal foglalkozó irodájának igazgatója és helyettese, Dr. Philip Krause állítólag kétségbe vonja a Biden-kormányzat által sürgetve még ebben a hónapban az ország lakosságának felajánlandó emlékeztető COVID-vakcinaszérumok szükségességét igazoló adatok létezését.

“Az FDA teljes költségvetésének 50%-a és a gyógyszervizsgálatokra fordított költségvetésének 75%-a a gyógyszeriparból származik és ezzel már régen elnyerte a legkorruptabb és legbefolyásolhatóbb szövetségi ügynökség hírnevet.” – mondta Robert F. Kennedy, Jr., a Children’s Health Defense elnöke. – “A Fehér Ház pedig a tisztesség látszatának utolsó foszlányát is letépte most a szervezetről azzal, hogy a legfelsőbb szabályozókat a politika tudomány elé való helyezésére utasította.”

2 Top FDA Vaccine Officials Resign, Raising Questions About Pressure From White House to Approve Boosters

Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.