10.000-en perelnek a Corona-politika ellen Svájcban

A svájciakat nem tévesztette meg az enyhítés – 10.000-en perelnek a Corona-politika ellen.

A “Mi, az emberek” svájci egyesület 10 000 kampánytársával együtt február 17-én keresetet nyújtott be a Corona-politika ellen a Szövetségi Pénzügyminisztériumhoz (FDF).

A cél nem csupán az intézkedések megszüntetése, hanem mindenekelőtt az, hogy a lakossággal szembeni jogellenes intézkedéseket bírósági úton állapítsák meg, és kizárják annak lehetőségét, hogy a jövőben megismétlődjenek.

Ugyanis Svájcban is tudják, hogy az embereket nem szabad megtéveszteni az átmeneti lazításokkal: Ősszel már ismét szigoríthatnak az intézkedéseken – és a következő “világjárvány” miatti pánikot is már most keltik. A cél az, hogy ennek véget vessenek.

A panasz szerint bírósági úton kell megállapítani többek között, hogy:

  • A Szövetségi Tanács által hozott Corona-intézkedések törvénytelenek voltak és azok is.
  • A két éve használt PCR-teszteknek nincs járványügyi szempontból releváns jelentősége.
  • A Szövetségi Tanács által az úgynevezett “világjárvány” központjának nyilvánított “SARS-CoV-2” vírust a mai napig nem sikerült izolálni és biokémiailag jellemezni. Ráadásul kontrollvizsgálatok nélkül nincs bizonyíték a kórokozói státuszára, még akkor sem, ha úgy gondolják, hogy izolálása nélkülözhető.
  • A Szövetségi Tanácsot kötelezni kell arra, hogy haladéktalanul szüntessen meg minden szabadságkorlátozó intézkedést, hogy eleget tegyen a károk csökkentésére vonatkozó kötelezettségének.
  • A felperesek nem kérnek pénzt. Kártérítésként csak jelképes, egy-egy frankos összeget kérnek, de mindenekelőtt elégtételt a szövetségi legfelsőbb bíróságtól kért megállapító ítélet révén.

A panaszt itt találja: LINK >>

Forrás: Report24


Ha azon tűnődik, hogy miért történnek folyamatosan olyan dolgok, amelyeket mi, mint nemzet valójában elutasítunk, miért torzulnak és ássák alá korábbi társadalmi és erkölcsi értékeinket; ha összezavarja a sok összeesküvés-elmélet és tehetetlennek érzi magát, akkor Dr. John Coleman “Az összeesküvők hierarchiája – A 300-as bizottság” című könyve kristálytisztán elmagyarázza Önnek a tényeket és megmutatja, hogy ezeket a körülményeket szándékosan azért teremtették, hogy szabad emberként térdre kényszerítsenek minket. Ez a nemzetközi bestseller német fordításban közvetlenül a J.K. Fischer Verlagtól rendelhető meg!