10.000-en perelnek a Corona-politika ellen Svájcban

A svájciakat nem tévesztette meg az enyhítés – 10.000-en perelnek a Corona-politika ellen.

10.000-en perelnek a Corona-politika ellen Svájcban

A “Mi, az emberek” svájci egyesület 10 000 kampánytársával együtt február 17-én keresetet nyújtott be a Corona-politika ellen a Szövetségi Pénzügyminisztériumhoz (FDF).

A cél nem csupán az intézkedések megszüntetése, hanem mindenekelőtt az, hogy a lakossággal szembeni jogellenes intézkedéseket bírósági úton állapítsák meg, és kizárják annak lehetőségét, hogy a jövőben megismétlődjenek.

Ugyanis Svájcban is tudják, hogy az embereket nem szabad megtéveszteni az átmeneti lazításokkal: Ősszel már ismét szigoríthatnak az intézkedéseken – és a következő “világjárvány” miatti pánikot is már most keltik. A cél az, hogy ennek véget vessenek.

A panasz szerint bírósági úton kell megállapítani többek között, hogy:

  • A Szövetségi Tanács által hozott Corona-intézkedések törvénytelenek voltak és azok is.
  • A két éve használt PCR-teszteknek nincs járványügyi szempontból releváns jelentősége.
  • A Szövetségi Tanács által az úgynevezett “világjárvány” központjának nyilvánított “SARS-CoV-2” vírust a mai napig nem sikerült izolálni és biokémiailag jellemezni. Ráadásul kontrollvizsgálatok nélkül nincs bizonyíték a kórokozói státuszára, még akkor sem, ha úgy gondolják, hogy izolálása nélkülözhető.
  • A Szövetségi Tanácsot kötelezni kell arra, hogy haladéktalanul szüntessen meg minden szabadságkorlátozó intézkedést, hogy eleget tegyen a károk csökkentésére vonatkozó kötelezettségének.
  • A felperesek nem kérnek pénzt. Kártérítésként csak jelképes, egy-egy frankos összeget kérnek, de mindenekelőtt elégtételt a szövetségi legfelsőbb bíróságtól kért megállapító ítélet révén.

A panaszt itt találja: LINK >>

Forrás: Report24


Ha azon tűnődik, hogy miért történnek folyamatosan olyan dolgok, amelyeket mi, mint nemzet valójában elutasítunk, miért torzulnak és ássák alá korábbi társadalmi és erkölcsi értékeinket; ha összezavarja a sok összeesküvés-elmélet és tehetetlennek érzi magát, akkor Dr. John Coleman “Az összeesküvők hierarchiája – A 300-as bizottság” című könyve kristálytisztán elmagyarázza Önnek a tényeket és megmutatja, hogy ezeket a körülményeket szándékosan azért teremtették, hogy szabad emberként térdre kényszerítsenek minket. Ez a nemzetközi bestseller német fordításban közvetlenül a J.K. Fischer Verlagtól rendelhető meg!


Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.