Gates, Fauci és Daszak népirtással vádolva a bírósági beadványban

A Nemzetközi Büntetőbírósághoz december 6-án benyújtott 46 oldalas, megdöbbentő jogi beadványban egy rettenthetetlen ügyvéd és hét felperes a Nürnbergi Kódex számos megsértésével vádolta Anthony Faucit, Peter Daszakot, Melinda Gatest, William Gates III-t és tizenkét másik személyt.

Gates, Fauci és Daszak népirtással vádolva a bírósági beadványban

Ezek közé tartoztak a Római Statútum 6., 7., 8., 15., 21. és 53. cikkében meghatározott különböző emberiesség elleni és háborús bűncselekmények.

https://www.riotimesonline.com/brazil-news/modern-day-censorship/covid-19-pharmaceutical-giants-gates-fauci-uk-officials-accused-of-crimes-against-humanity-in-international-criminal-court-complaint/

https://dailyexpose.uk/2021/12/10/uk-team-file-complaint-of-crimes-against-humanity-with-the-international-criminal-court/comment-page-1/

https://leohohmann.com/2021/12/17/whistleblower-activists-file-complaint-with-international-criminal-court-alleging-big-pharma-gates-fauci-uk-officials-committed-crimes-against-humanity/#more-8418

A négy főbűnös mellett tizenkét másik személyt neveztek meg, köztük a vezető oltóanyaggyártó vállalatok vezérigazgatóit és az Egyesült Királyságban felelősségre vont egészségügyi vezetőket.

Albert Bourla, a Pfizer vezérigazgatója
Stephane Bancel, a Moderna vezérigazgatója
Pascal Soriot, az Astra Zeneca vezérigazgatója.
Alex Gorsky, a Johnson and Johnson vezérigazgatója
Tedros Adhanhom Ghebreyesus, a WHO főigazgatója
Boris Johnson, az Egyesült Királyság miniszterelnöke
Christopher Whitty, az Egyesült Királyság egészségügyi főtanácsadója
Matthew Hancock, az Egyesült Királyság korábbi egészségügyi és szociális ellátásért felelős államtitkára
Sajid Javid, az Egyesült Királyság jelenlegi egészségügyi és szociális ellátásért felelős államtitkára
June Raine, az Egyesült Királyság gyógyszer- és egészségügyi termékekért felelős vezérigazgatója
Dr. Rajiv Shah, a Rockefeller Alapítvány elnöke.
Klaus Schwab, a Világgazdasági Fórum elnöke

https://docdro.id/WUjv6iw

Dr. Rajiv Shah 2001 óta dolgozik a Gates Alapítványnál, és 2007-ben a Világgazdasági Fórum “Fiatal globális vezetőnek” nevezte ki. Jelenleg a Rockefeller Alapítvány elnöke, amely a Gates Alapítvánnyal együtt az ID2020-at finanszírozza.

https://norberthaering.de/en/power-control/id2020-immunization-passes/

https://youtu.be/r32OutVAPiw

Klaus Schwab, egy gonoszul intelligens, talán ördögi német, aki kettős doktori diplomával rendelkezik közgazdaságtanból és mérnöki tudományokból, a Világgazdasági Fórum alapítója, amely a világ vállalati és politikai elitjének leggazdagabb százalékát tömörítő klub. Ő egy hatalmi bróker, aki számos elnököt, miniszterelnököt és technológiai vállalatvezetőt nevelt ki, akik ma már tisztelettel és rendíthetetlen hűséggel tekintenek rá.

Schwab, a közgazdász és technokrata számos nemzettel barátkozott, a legjelentősebb a kínai Xi Jinpinggel, aki Davosban kulcsfontosságú beszédet tartott. Dicsérte az új világrendről alkotott elképzelését. 2021. január 25-én Klaus Schwab a következő szavakkal fogadta meg Xi Jinping támogatását: “Elnök úr (Xi Jinping), úgy vélem, ez a legjobb alkalom arra, hogy újrarendezzük politikáinkat, és közösen dolgozzunk egy békés és virágzó világért. Most mindannyian üdvözöljük Őexcellenciáját, Xi Jinpinget, a Kínai Népköztársaság elnökét”. Lásd a 2:26-os jelzést.

Gates, Fauci és Daszak népirtással vádolva a bírósági beadványban

https://youtu.be/fp0HXMlStBA

Sokan Schwabot tartják a kriptopénz, az univerzális azonosítás és a Kínával közösen, totalitárius módon irányítandó egy-világ (fasiszta) kormányzat felé vezető jelenlegi mozgalom ötletgazdájának.

https://conservapedia.com/Klaus_Schwab

Hannah Rose ügyvédnő és hét felperes az áldozatok, azaz az Egyesült Királyság teljes lakossága nevében indította meg a nürnbergi pert. A jogi eljárást a hágai székhelyű Nemzetközi Büntetőbírósághoz nyújtotta be. Hága nevezetes arról, hogy hosszú múltra tekint vissza a háborús bűnök áldozatainak segítése terén, valamint a háború alatti magatartás megfelelő etikai irányelveinek meghatározása terén.

A második világháborúban elkövetett náci atrocitásokat követően a németországi Nürnbergben tartották a háborús bűnökkel kapcsolatos pereket. Ezeket követően kidolgoztak egy sor alapelvet, amelyek végül a Nürnbergi Kódex kidolgozásához vezettek.

Ezek az elvek lényegében azt jelentették, hogy bárki, függetlenül attól, hogy mennyire gazdag vagy erős, még egy államfő sem állhat a törvények felett. Az a tény, hogy a saját nemzetük joga megengedné a cselekedetüket, nem mentesítené az illetőt a nemzetközi jog szerinti igazságszolgáltatás alól.

Különösen a náci orvosok által végzett orvosi kísérletek vezettek szigorú szabályokhoz és etikai elvekhez a jövőbeli emberi tudományos kísérletekkel kapcsolatban, beleértve a szükséges tájékozott beleegyezés és a kényszerítés vagy fenyegetés alóli mentesség doktrínáját a kísérleti gyógyszereknek való alávetés során.

Mint mindannyian tudjuk, egy sebészeti beavatkozás előtt jogi és etikai követelmény, hogy a beteget tájékoztatni kell minden jelentős lehetséges kockázatról, beleértve a fertőzést, a vérzést, az idegkárosodást vagy akár a halált is. A beteg általában ezt a magyarázatot követően írja alá a beleegyező nyilatkozatot. És mint mindannyian tudjuk, amikor vényköteles gyógyszert kapunk, a lehetséges kockázatokról a betegtájékoztatóban és általában a gyógyszerésszel folytatott megbeszélésen tájékoztatnak bennünket.

A vakcináknak sem kellene másképp lenniük, mégis így van. Az oltás beadása előtt álló személynek ritkán mondják el, hogy fennáll a vérrögök, vérzés, agyi trombózis, szívizomgyulladás és halál kockázata, pedig ezek a kockázatok léteznek. Lásd 12:58-17:40-ig.

https://rumble.com/vg6dcd-peter-mccullough-interview.html

https://ukfreedomproject.org/resources/open-letter-to-dr-june-raine-chief-executive-mhra/

https://www.thedesertreview.com/opinion/columnists/beyond-ivermectin-censoring-medical-journals/article_b1089af2-4279-11ec-b491-5bcaf600d33c.html

https://www.totalhealth.co.uk/blog/are-people-getting-full-facts-covid-vaccine-risks

Hannah Rose ügyvédnő beadványának 40. pontjában megjegyzi, hogy a Nürnbergi Kódex etikai normái az orvosok és a gyógyszergyártók számára kötelezettséget jelentenek a kódex elveinek betartására. Ennek megfelelően minden orvos vagy kutató, akiről kiderül, hogy megsértette a Nürnbergi Kódex tíz alapelvének bármelyikét, büntetőjogi felelősségre vonható.

https://docdro.id/WUjv6iw

A 42. pontban megjegyzi: “A Nürnbergi Kódex első alapelve a személy hajlandósága és tájékozott beleegyezése a kezelésre és a kísérletben való részvételre. A személynek a választás szabadságát kell aktiválnia a beavatkozás nélkül, akár erőszak, csalás, csalás, fenyegetés, felszólítás vagy bármilyen másfajta kötöttség vagy kényszerítés révén”.

https://docdro.id/WUjv6iw

A 43. pontban így érvel: “Amikor az Egészségügyi Minisztérium vezetői, valamint a miniszterelnök bemutatták a vakcinát az Egyesült Királyságban, és megkezdték az Egyesült Királyság lakosainak beoltását, az oltottakat nem tájékoztatták arról, hogy a gyakorlatban egy orvosi kísérletben vesznek részt, és hogy a Nürnbergi Kódex szerint szükség van a beleegyezésükre. Ez a tényállás szerint egy genetikai orvosi kísérlet, amelyet a Nürnbergi Kódex súlyos és égbekiáltó megsértése alapján, tájékoztatáson alapuló beleegyezés nélkül hajtottak végre embereken.”

Ezen túlmenően Rose a 44. pontban azzal érvel, hogy az alternatív kezelési módok megvitatása kötelező, beleértve az ilyen alternatívák kockázatait és előnyeit is. Megjegyzi, hogy ezeket soha nem beszélték meg, annak ellenére, hogy az alternatív kezelések bizonyítottan biztonságosak és hatékonyak “akár 100%-os sikerességi aránnyal”.

https://docdro.id/WUjv6iw

https://www.zerohedge.com/covid-19/indias-ivermectin-blackout-secret-revealed

A Nürnbergi Kódex egyik legfontosabb alapelve előírja, hogy a tudósnak készen kell állnia arra, hogy a kísérletet bármelyik szakaszban befejezze, ha a tőle elvárt jóhiszeműség, kiváló szakértelem és gondos ítélőképesség gyakorlása során valószínűsíthetően úgy véli, hogy a kísérlet folytatása valószínűleg a kísérleti alany sérülését, fogyatékosságát vagy halálát eredményezné.

https://encyclopedia.ushmm.org/content/en/article/the-nuremberg-code#permissible-medical-experiments-1

A 46. pontban így érvel: “Köztudott, hogy az mRNS “oltási” kezelések sokak halálát, valamint sérüléseket és súlyos károsodásokat (beleértve a rokkantságot és a bénulást) okoztak a “vakcina” beadása után. Ennek ellenére a kormány nem adott utasítást az ügy kivizsgálásának kezdeményezésére. Az is kérdéses, hogy tekintettel ezen oltások kísérleti jellegére, nem állnak rendelkezésre teljes körű jelentések a halottak és sérültek számáról, ahogy az egy ilyen orvosi eljárásnál elvárható lenne a kísérletben részt vevő lakosság érdekében.”

https://docdro.id/WUjv6iw

Emlékeztetjük az olvasót, hogy a náci orvosok a koncentrációs táborokban tájékozott beleegyezés nélkül végeztek embereken kísérleteket, amelyek szörnyű szenvedéshez és halálhoz vezettek.

https://encyclopedia.ushmm.org/content/en/article/nazi-medical-experiments

https://www.pbs.org/wgbh/nova/holocaust/experiside.html

Hogy drámaian aláhúzza Nürnberg jelentőségét a mostani, a kísérleti mRNS “vakcinázási” programmal kapcsolatos szörnyű halálesetekkel kapcsolatban, Rose a 34a. pontban a holokauszt túlélőinek egy csoportjától származó nyilatkozatot csatolt, akik első kézből tapasztalták mind a náci kísérleteket, mind a mai vakcinakísérletet. Ez egy részlet az ő egyedülálló nézőpontjukból:

Mi, a második világháborúban az emberiség ellen elkövetett atrocitások túlélői kötelességünknek érezzük, hogy kövessük a lelkiismeretünket… Egy másik, még nagyobb méretű holokauszt zajlik a szemünk előtt. Felszólítjuk Önöket, hogy azonnal állítsák le ezt az emberiségen végzett istentelen orvosi kísérletet. Ez egy olyan orvosi kísérlet, amelyre a Nürnbergi Kódexet kell alkalmazni.

https://docdro.id/WUjv6iw

Vera Sharav holokauszt-túlélő a 34b. és 34c. pontban tett nyilatkozatot:

A holokauszt éles tanulsága az, hogy amikor az orvosok összefognak a kormánnyal, és eltérnek személyes, szakmai, klinikai elkötelezettségüktől, hogy nem ártanak az egyénnek, akkor az orvostudomány gyógyító, humanitárius szakmából gyilkos apparátussá torzulhat… Ami a holokausztot megkülönbözteti minden más tömeges népirtástól, az az orvosi intézmény, az egész orvosi intézmény kulcsszerepe. A gyilkos folyamat minden egyes lépését az akadémiai, hivatásos orvosi intézmény támogatta.

https://docdro.id/WUjv6iw

A második világháború nürnbergi tapasztalatainak közvetlen következményeként az Egyesült Nemzetek Szervezete felkérte a Nemzetközi Jogi Bizottságot, hogy dolgozza ki a nürnbergi alapelveket, a náci orvosok atrocitásainak elkerülésére szolgáló legfontosabb normákat. Sajnos, ahogy Hannah Rose rámutatott, a Nürnbergi Kódex e tíz alapelve közül sokat szisztematikusan megsértett az Egyesült Királyság és sok más ország a COVID-19 világjárvány idején.

https://encyclopedia.ushmm.org/content/en/article/the-nuremberg-code#permissible-medical-experiments-1

Nemzetközi Büntetőbíróság

Emellett a nyomozás és a végrehajtás érdekében állandó nemzetközi büntetőbíróságot hoztak létre, amely a Nemzetközi Büntetőbíróság nevet viseli. A Nemzetközi Büntetőbíróság 2002-ben kezdte meg teljes munkaidős működését, és jelenleg 123 olyan tagállamot számlál, amelyek kifejezetten beleegyeztek abba, hogy a Római Alapokmány kötelezi őket.

Az Egyesült Királyság tagja, míg az Egyesült Államok nem. A Nemzetközi Büntetőbíróság Római Statútumának 12. cikkének (3) bekezdése értelmében azonban még az az állam is gyakorolhat joghatóságot, amely NEM tagja, “a hivatalvezetőhöz benyújtott nyilatkozat útján”, ami azt jelenti, hogy a körülményektől függően bármely nemzet a Nemzetközi Büntetőbíróság hatálya alá tartozhat, akár tagország, akár nem. Ne feledjük, hogy a náci Németország nem járult hozzá a joghatósághoz.

Az ICC “végső jogorvoslati bíróságként” hirdeti magát, ami azt jelenti, hogy a kereseteket lehetőség szerint az elkövető hazájában kell elbírálni. Az ICC-t azonban a büntetlenség alapelve vezérli, vagyis az a meggyőződés, hogy senki, aki háborús bűnöket követ el, nem mentesülhet a büntetőjogi felelősség alól. Ezért az ICC a világ emberi jogainak pártatlan és mindenható döntőbírájaként működik, és agresszívan lép közbe, ha következmények nélkül elkövetett, Nürnbergi típusú, kirívó atrocitásokat lát.

Hannah Rose pontosan ezt állapította meg a 2. pontban szereplő jogi beadványában,

“Megpróbáltuk ezt az ügyet az angol rendőrségen és az angol bírósági rendszeren keresztül felvetni, sikertelenül, többszöri próbálkozás után sem sikerült elérni, hogy az ügyet akár a rendőrségen, akár a bíróságon regisztrálják… Ez egy ilyen eset, ezért fordulunk közvetlenül az ICC-hez.”.

Rose ügyvéd részben Dr. Michael Yeadon, a légzőszervi farmakológiából doktorált, kutatással foglalkozó Dr. Michael Yeadon, a Pfizer korábbi alelnöke és tudományos főmunkatársa szakértelmére támaszkodott.

https://rumble.com/vg4inv-michael-yeadon-full-interview-planet-lockdown.html

A beadvány hátteréről szóló részben az 5. pontban azt írja:

“A Covid-19 “vakcinák” nem felelnek meg a vakcinaként való besorolás követelményének, és valójában génterápia (8. függelék)… Dr. Mike Yeadon, aki e kérelemmel kapcsolatban közös kérelmező, azt állítja, hogy a Covid-19 injekciókat “vakcinának” nevező állítások a nyilvánosság manipulálása és a klinikai kezelés félrevezetése.

“Ez nem oltás. Nem előzi meg a fertőzést. Ez nem egy átvitelt tiltó eszköz. Ez egy olyan eszköz, amellyel a szervezetet besorozzák a toxin előállítására, amely aztán állítólag a szervezet valahogy hozzászokik a toxin kezeléséhez, de ellentétben a vakcinával, amely az immunválaszt váltja ki, ez a toxin létrehozását váltja ki”.

“Az MRNA a sejt gépezetét használja arra, hogy olyan fehérjéket szintetizáljon, amelyek állítólag hasonlítanak a vírus SPIKE fehérjéjéhez, amelyet arra használ, hogy az ACE2 receptoron keresztül bejusson a sejtekbe. Ezeket a fehérjéket aztán az immunrendszer azonosítja, amely ellenük antitesteket épít. Az igazi aggodalom az, hogy ezek a fehérjék felhalmozódhatnak a szervezetben, különösen az ACE2-receptorok magas koncentrációjával rendelkező régiókban, például az ivarmirigyekben. Ha az immunrendszer ezután megtámadja azt a helyet, ahol felhalmozódnak, akkor autoimmun betegséggel lehet dolgunk”.

https://docdro.id/WUjv6iw

Dr. Yeadon egy interjúban megemlíti, hogy kormányaink durván eltúlozták a COVID-19 egész fenyegetését. Megjegyzi, hogy a COVID-19 valamivel nagyobb kockázatot jelent, mint az influenza, ha valaki 70 évesnél idősebb, de sokkal kisebb kockázatot, mint a szezonális influenza, ha valaki fiatalabb. Lásd a 31:00-as jelet.

https://rumble.com/vg4inv-michael-yeadon-full-interview-planet-lockdown.html

“Szóval egyszerűen abszurd, hogy örülni kellene vagy hajlandóak lennénk hagyni, hogy a gazdaságunkat és a civil társadalmat szétzúzzuk valamiért, ami szinte minden dolgozó számára kisebb kockázatot jelent, mint az influenza – de ez igaz” – mondta Yeadon az interjúban.

“Mivel ez a vírus a legrosszabb esetben is valamivel nagyobb kockázatot jelent az idősek és betegek számára, mint az influenza, és kisebb kockázatot, mint szinte mindenki más számára, aki fiatalabb és fittebb, NEKÜNK SOHA NEM KELLETT volna bármit is tennünk.

“Nem kellett volna semmit sem tennünk, lezárásokat, maszkokat, tömeges teszteket, vakcinákat – több olyan terápiás gyógyszer létezik, amelyek legalább olyan hatékonyak, mint a vakcinák… az Ivermectin nevű szabadalmaztatott gyógyszer, amely a világon az egyik legszélesebb körben használt gyógyszer, szintén képes a betegség bármely szakaszában a tüneteket csökkenteni, beleértve a halálozást is, körülbelül 90%-kal.

https://www.amazon.com/Ivermectin-Freedom-Justus-R-Hope-ebook/dp/B09M95F8NF

https://www.amazon.com/Ivermectin-World-Justus-R-Hope/dp/1737415909

https://covid19criticalcare.com/wp-content/uploads/2021/08/SUMMARY-OF-THE-EVIDENCE-BASE.pdf

“Tehát nincs szükség vakcinákra, és egyáltalán nincs szükség a bevezetett intézkedésekre” – zárta Yeadon. Lásd: Márk 31:15.

https://rumble.com/vg4inv-michael-yeadon-full-interview-planet-lockdown.html

Minden olvasó, aki még mindig abban az illúzióban él, hogy ezek az mRNS kovid vakcinák segítettek, olvassa el az alábbi cikket, amely összehasonlítja az oltás nélküli és az oltással rendelkező országokat. A legtöbbet oltott nemzeteknél az egymillió főre jutó halálozás akár 100-szor nagyobb, mint a legkevésbé oltott nemzeteknél. Mindig kérdőjelezzék meg, amit a kormány mond.

https://www.thedesertreview.com/opinion/columnists/vaccines-work—for-smallpox-and-measles/article_978543f2-56c2-11ec-af20-5ff179ad7b93.html

Yeadon tovább magyarázza, hogy az embereknek nem kell aggódniuk a változatok miatt. Elmagyarázza, hogy immunrendszerünk könnyedén képes megbirkózni a SARS-CoV-2 MINDEN mutációjával, és elmagyarázza, hogy 18 évvel az első SARS után az érintettek még mindig védettek az immunitásuk révén – és ez az immunitás még a SARS-CoV-2 elleni immunitásra is kiterjed, amely vírus 80%-ban hasonló, de 20%-ban különbözik az eredeti SARS-tól.

Yeadon fő érve az, hogy ha a SARS 18 évvel későbbi túlélői immunisak az új vírussal szemben, amely 20%-kal más, akkor miért hinnénk, hogy egy jelenlegi, mindössze 0,3%-ban eltérő vírusmutáns veszélyt jelentene? Lásd a 35:40-es jelet.

https://rumble.com/vg4inv-michael-yeadon-full-interview-planet-lockdown.html

“Tehát amikor a kormány tudósai azt mondják, hogy egy SARS-tól 0,3%-ban eltérő variáns új vírusnak álcázhatja magát, és veszélyt jelenthet az egészségünkre, akkor tudnotok kell, és én mondom nektek, hogy HAZUDNAK. Ha hazudnak, márpedig hazudnak, akkor miért gyárt a gyógyszeripar kiegészítő vakcinákat? Ők gyártják őket” – mondta Yeadon. Lásd 35:55

https://rumble.com/vg4inv-michael-yeadon-full-interview-planet-lockdown.html

“Ezen a ponton meg kellene rémülni. Az vagyok, mert abszolút semmi sem indokolja a gyártásukat. De gyártják őket, és a világ gyógyszerfelügyeletei azt mondták… nem fogjuk kérni tőlük, hogy végezzenek klinikai biztonsági vizsgálatokat. Hadd mondjam el még egyszer, a változatok nem különböznek annyira, hogy veszélyt jelentsenek önökre nézve, így nincs szükségük kiegészítő vakcinákra… – mondta Yeadon.

“A szabályozó hatóságok átintették őket. Ettől nagyon megijedtem – ennek semmilyen jóindulatú értelmezése nem lehetséges. Úgy vélem, hogy arra fogják használni őket, hogy károsítsák az egészségedet, és esetleg megöljenek téged. Komolyan. Nem látok más ésszerű értelmezést, mint a tömeges elnéptelenedésre tett komoly kísérletet.

Ez biztosítja majd az ehhez szükséges eszközöket és a hihető tagadhatóságot – mert kitalálnak majd egy újabb történetet valamiféle biológiai fenyegetésről, sorban álltok majd, és megkapjátok a feltöltőoltásokat, és néhány hónappal vagy egy évvel később, vagy úgy egy különös, megmagyarázhatatlan szindrómában fogtok meghalni, és ezt nem tudják majd a feltöltőoltásokkal összefüggésbe hozni.”. Lásd a 36:05-37:15-ös jelet.

https://rumble.com/vg4inv-michael-yeadon-full-interview-planet-lockdown.html

Yeadon ezt követi a következő következtetéssel: “Ezt a rendszert (a kötelező oltási útlevelet) hazugságok segítségével vezetik be, és valamilyen célból vezetik be, és úgy vélem, hogy ez a cél a teljes totalitárius ellenőrzés, és úgy gondolom, hogy ennek a célja a tömeges elnéptelenedés lesz.”. Lásd a 45:40-es jelet.

https://rumble.com/vg4inv-michael-yeadon-full-interview-planet-lockdown.html

“Ne engedjék, hogy ez egy interoperábilis, globális, rögzített formátumú adatbázis legyen, mert ez az emberi szabadság végét jelenti, és nem látom, hogy ebből ki lehetne lábalni, ha a rendszer egyszer már működik.” Lásd a 46:30-as jelet.

https://rumble.com/vg4inv-michael-yeadon-full-interview-planet-lockdown.html

Yeadon kifejtette, hogy szavait kevesen fogják meghallani, és hogy ezt a csalást a világ lakosságán keresztül a cenzúra, a félelem és a propaganda segítségével követték el. Dr. Yeadon, egy éleslátó ember, megjegyzi, hogy az elkövetők kimerítően megtervezték mindezt, és átgondolták, hogyan reagálnak majd az emberek. Yeadon megjegyzi, hogy ha mindannyian a várt módon reagálunk, akkor veszíteni fogunk.

“Kollektívan valami váratlant kell tennünk”. Lásd a 48:43-as jelet.

https://rumble.com/vg4inv-michael-yeadon-full-interview-planet-lockdown.html

Valószínű azonban, hogy nem tervezték, hogy a Nemzetközi Büntetőbíróság rájuk száll. Azt sem tervezték, hogy Dr. Reiner Fuellmich, egy tapasztalt, Németországban és Kaliforniában engedélyezett peres ügyvéd, aki megalapította a Berlini Corona Bizottságot, amely egy olyan ügyvédekből álló csoportot vezet, amely globális hatókörrel rendelkezik, és amelynek célja, hogy ezt a halálos összeesküvést a nyilvánosság elé rántsa és a feledés homályába perelje.

https://odysee.com/@Corona-Investigative-Committee:5/Reiner-Fuellmich-Introduction-English_BestCut:e

Fuellmich ebben az interjúban kiváló munkát végez Klaus Schwab és a Világgazdasági Fórum, WEF, más néven Davos tevékenységének leleplezésében. A WEF célja egy Új Világrend létrehozása, amelyben a Földet olyan önjelölt technokraták irányítják, mint Bill Gates, ő maga és a Davos többi tagja.

1971-ben Schwab megalapította azt a szervezetet, amely 1987-ben a WEF-é lett. A szervezetnek 1000 tagja van. A minősítéshez általában az szükséges, hogy egy vállalkozásnak több mint 5 milliárd dolláros éves bevétellel rendelkezzen. A WEF és Klaus Schwab témája a közelmúltban a “The Great Reset” volt, ami lényegében egy új világrendet jelent. Az alábbi videón Klaus Schwab hallható, amint erről beszélget Henry Kissingerrel. Dr. Kissingert halljuk, amint Xi Jinping kínai elnök beszédét és az új nemzetközi rend kialakítását méltatja. Lásd a 2:50 és 4:00 közötti jelzést.

https://youtu.be/Apjzjsa8AIg

Maga Schwab a következő kijelentéssel foglalja össze a 2017-es davosi találkozót: “Micsoda csodálatos lehetőség, hogy ilyen konkrét javaslatokkal és ötletekkel zárjuk az itt töltött hetünket arra vonatkozóan, hogyan tudnánk valóban egy új világrendet létrehozni”. Lásd a 26:40-es jelzést.

https://youtu.be/Apjzjsa8AIg

Andreas Oehler professzor találóan írja le Schwab és a WEF napirendjét: “Úgy tűnik, hogy a Világgazdasági Fórum a globális népességszabályozási műveletek mozgatórugója és szervezője, legyen szó világjárványokról, biometrikus személyi igazolványokról, a Nagy Újraindításról vagy a “közjó” (fasiszta korporatizmus) nevében megvalósuló köz- és magánszféra közötti partnerségekről”. Lásd a következő cikket: “Az Apokalipszis négy lovasa azonosítva, magával az Apokalipszissel együtt”.

https://live2fightanotherday.substack.com/

A Bambergi Egyetem professzora, Oehler széles körben publikál a hitelezés, a bankügyek, a pénzügyek és a befektetővédelem témakörében. Úgy véli, hogy Klaus Schwab és a WEF tagjai, köztük Bill Gates, a COVID-19 világjárványt tervezték meg a 2019. október 18-án New Yorkban megrendezett koronavírus világjárvány szimulációs gyakorlat, az Event 201 szponzorálásával. A WEF a digitális biometrikus személyazonossági rendszerek támogatója, hogy a társadalmak “hatékonyabbá és produktívabbá” (és könnyebben ellenőrizhetővé) váljanak.

https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/

Oehler azt írta: “A WEF együttműködik az ID2020 szövetséggel, amelyet a Gates és a Rockefeller alapítványok finanszíroznak, hogy egy olyan programot futtassanak, amely “digitális személyazonosságot biztosít oltásokkal”. Az ID2020 különösen a gyermekek beoltását tekinti “a digitális személyazonosság belépési pontjának”. A valóságban ez azt jelenti, hogy bármi, amit egy személy tesz vagy amit megengednek neki (munkavállalás, utazás, kereskedelem, egészségügyi ellátás…), az a személy digitális személyazonosságához lesz kötve. Ezáltal megszűnik minden magánélet és teljes kontrollt vesznek át a Földön élő bármely egyén minden egyes tevékenysége felett.”

https://live2fightanotherday.substack.com/

Azoknak az olvasóknak, akik esetleg kételkednek ebben, olvassák el Klaus Schwab könyvét: The Great Reset. Egyik fő célja, hogy minden ember tökéletes megfigyelési képességgel rendelkezzen, és képes legyen minden viselkedést szabályozni, akár a teljes totalitárius irányításig.

https://www.amazon.com/COVID-19-Great-Reset-Klaus-Schwab/dp/2940631123

A WEF a nagy zavargások vagy katasztrófák idején ideális lehetőséget lát ennek a visszaállításnak a végrehajtására, mint például a 2008-as pénzügyi válság idején, és most a COVID-19 világjárvány idején, amely Dr. Reiner Fuellmich szerint tökéletes alkalmat teremtett a WEF számára a terv végrehajtásához. Fuellmich, a világhírű peres ügyvéd, Schwabot és csatlósait együttesen “Mr. Global”-ként emlegeti.

“Klaus Schwab ezt A nagy visszaállítás című könyvében fejtegeti, és követeli… az ENSZ alá tartozó világkormányt, amelyet a WEF irányítása alá vont. Ezt úgy akarják elérni, hogy minél nagyobb világméretű káoszt teremtenek világjárványok, háborúk, beleértve a polgárháborúkat és természeti katasztrófákat is, hogy a világ lakossága meggyőződjön arról, hogy a nemzeti kormányok túlterheltek, és csak egy világkormány segíthet.

Ugyanakkor Schwab felszólít arra, hogy minden vagyon átkerüljön Mr. Globalhoz, hogy 2030-ban Mr. Globalon kívül senki ne birtokoljon még semmit, és mi állítólag elégedettek leszünk ezzel. A készpénzt meg kell szüntetni, és egy digitális valutával kell helyettesíteni. Ezt a világ minden emberének ki fogják osztani, vagy el fogják venni, aki aztán szintén bárhol és bármikor megtalálható lesz a különböző nyomkövető rendszerek segítségével. Mindezt egyetlen központi világbank fogja végezni”. Lásd a 32:45-33:56-os jelzést.

https://odysee.com/@Corona-Investigative-Committee:5/Reiner-Fuellmich-Introduction-English_BestCut:e

Fuellmich és Oehler egyaránt leír egy sor bábut, akiket a WEF képzett ki, hogy segítsenek végrehajtani ezeket a küldetéseket a WEF 1993-ban indított “Young Global Leader” programja keretében. Ezekből az emberekből később elnökök, miniszterelnökök és vezérigazgatók lettek. Ezek közé tartozik a világjárvány és az oltási erőfeszítések néhány kulcsszereplője:

A Microsoft alapítója, Bill Gates (1993)
Gavin Newsom kaliforniai kormányzó (2005-ben választották)
Pete Buttigieg (2019-ben választották meg, 2020-ban az Egyesült Államok elnökjelöltje, 2021 óta az Egyesült Államok közlekedési minisztere).
Stéphane Bancel (a Moderna vezérigazgatója; 2009-ben választották)
Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója és vezérigazgatója (2009-ben).
Sheryl Sandberg, a Facebook COO-ja (2007)
A Google társalapítói Sergey Brin és Larry Page (2002/2005)
Eric Feigl-Ding, a Covid Twitter személyisége (2013 óta a WEF globális alakítója).
Jacinda Ardern új-zélandi miniszterelnök (2017 óta, 2014-ben választották ki).
Greg Hunt ausztrál egészségügyi miniszter (2003-ban választották ki; a WEF korábbi stratégiai igazgatója).
Chrystia Freeland kanadai miniszterelnök-helyettes (2001-ben választották ki; a Reuters korábbi ügyvezető igazgatója).
Justin Trudeau kanadai miniszterelnök a WEF résztvevője, de nem tartozik a megerősített fiatal globális vezetők közé.
Angela Merkel német kancellár (1993-ban választották ki, 12 évvel azelőtt, hogy kancellár lett).
Jens Spahn jelenlegi német egészségügyi miniszter, valamint Philipp Roesler és Daniel Bahr korábbi egészségügyi miniszterek.
José Manuel Barroso (2004-2014, 1993-ban választották) és Jean-Claude Juncker (2014-2019, 1995-ben választották), az Európai Bizottság elnökei.
Emanuel Macron francia elnök (2017 óta, 2016-ban választották meg),
Nicolas Sarkozy korábbi francia elnök (2007-2012, 1993-ban választották ki),
Sebastian Kurz osztrák kancellár
Matteo Renzi volt olasz miniszterelnök (2014-2016, 2012-ben választották ki),
Jose Maria Aznar volt spanyol miniszterelnök (1996-2004, 1993-ban választották).
Dr. Rajiv Shah, a Rockefeller Alapítvány elnöke.

https://live2fightanotherday.substack.com/

Ha észrevesszük Ausztrália, Ausztria és Kanada kemény tekintélyelvű és kötelező zárlatát, talán kezd jobban érthetővé válni, ha a WEF Young Global Leadership programjában részt vevők nevét is figyelembe vesszük. Lásd a 34:25 és 34:58 közötti jelzést.

https://odysee.com/@Corona-Investigative-Committee:5/Reiner-Fuellmich-Introduction-English_BestCut:e

Most, a reménytelennek tűnő helyzetünkkel szemben Reiner Fuellmich minden okot megad mindannyiunknak, hogy optimisták legyünk:

“Ezen a háttéren, amelyet egyre többen ismernek fel, Indiában, Dél-Afrikában, az Egyesült Államokban, Kanadában és Franciaországban igen nagy jogi viták indultak el. Céljuk, hogy a felelősöket polgári és büntetőjogilag is felelősségre vonják. Ebbe az is beletartozik, hogy a vagyontárgyakat, amelyeket Global úr elvett a világ lakosságától… visszaadják… Különösen az angol-amerikai jog a csoportos kereset, a tárgyalás előtti feltárás, a büntető kártérítés… erőteljes eszközeivel biztosítja az eszközöket a nagyon hatékony igazságszolgáltatáshoz”. Lásd a 35:00 jelzést.

https://odysee.com/@Corona-vizsgálati-bizottság:5/Reiner-Fuellmich-bevezetés-angol_BestCut:e

Reiner megemlíti, hogy nagyon jó bizonyítékokat dolgozott ki arra vonatkozóan, hogy a PCR-tesztet csalárd módon használták fel a valódi COVID-esetek számának durva eltúlzására, és a portugál, az osztrák és a német bíróságok kiváló precedenst teremtettek erre vonatkozó ítéleteikben.

Fuellmich így zárja: “A Berlini Corona Bizottság már most rendkívül terhelő bizonyítékokkal rendelkezik, amelyek bizonyítják, hogy ennek a Corona “járványnak” SOHA semmi köze nem volt az egészségügyhöz, hanem Global úr akciói kizárólag ezeket a célokat célozták:

#1. A regionális gazdaságok tönkretétele, hogy a lakosságot Mr. Global globális ellátási láncainak függőségébe hozzák.

#2. A világ lakosságának vagyonának átcsoportosítása alulról felfelé – a szupergazdagokhoz – Mr. Globalhoz.

#3. Népességcsökkentés – nevezhetjük népirtásnak is.

#4. Egy világkormány felállítása az ENSZ alatt, amely most a WEF irányítása alatt áll.” Lásd a 36:13-tól 36:56-ig terjedő jelzést.

https://odysee.com/@Corona-Investigative-Committee:5/Reiner-Fuellmich-Introduction-English_BestCut:e

Emlékeztet minket arra, hogy megalomániásokkal és szociopatákkal van dolgunk, olyanokkal, akiknek nincs lelkiismeretük. Fuellmich emlékeztet minket arra, hogy bár a mainstream média cenzúrázza, emberek százezrei mégis meghallják az üzenetet; Angliában, Németországban, Ausztráliában, Brazíliában stb. az utcára vonulnak tiltakozásul. Köztisztviselők, orvosok, ügyvédek, politikusok, ápolónők és rendőrök utasítják vissza az oltást.

A kulcselemek közé tartoznak az együttérzés és a spiritualitás elemei, mivel ez valóban a jó és a rossz közötti epikus küzdelemmé vált. Reiner elmeséli egy orvos történetét, aki besétált egy bankba, és egy olyan személy szólította le, aki félt, mert nem viselt maszkot. Megölelte az illetőt, aki sírni kezdett, mert több mint egy éve nem fogták meg egymást. Fuellmich emlékeztet minket arra, hogy mi mindannyian tudunk nevetni, sírni és érezni, míg ők (a szociopaták) nem.

Rose ügyvédnő, aki most már hősies ikon, a 128. és 153. pontban kérte az ICC-t, hogy jogi felszólítással azonnal intézkedjen:

A lehető legsürgősebb, hogy az ICC mindezt figyelembe véve azonnali intézkedéseket tegyen, hogy bírósági végzéssel megállítsa a kovis oltások bevezetését, a jogellenes oltási útlevelek bevezetését és az itt említett minden más típusú illegális hadviselést, amelyet jelenleg az Egyesült Királyság népe ellen folytatnak.

https://docdro.id/WUjv6iw

Zárásként Reiner Fuellmich arra kért minket, hogy emlékezzünk a spiritualitásra. Ünnepelnünk kell az emberségünket. Mint a náci koncentrációs táborokban, akik a legszélsőségesebb csapások ellenére sem feledkeztek meg arról, hogy énekeljenek és dicsőítsék Istent, nekünk is ragaszkodnunk kell a vallásban és az egymás iránti szeretetben rejlő gyökereinkhez.

Fuellmich bízik abban, hogy győzni fogunk. Lásd: Márk 38:40.

https://odysee.com/@Corona-Vizsgálati-Bizottság:5/Reiner-Fuellmich-bemutatkozás-angol_BestCut:e

Erről szól az egész, az emberiség az embertelenséggel szemben. Emberek vagyunk. Tudunk nevetni, sírni, énekelni, táncolni és ölelkezni. A másik oldal, Mr. Global és bábjai erre nem képesek. Ők csak érzéseket tudnak színlelni, és egyáltalán nem rendelkeznek empátiával. Ez azért van, mert a másik oldalnak nincs hozzáférése a spirituális oldalhoz. Az amerikai alkotmány a következő szavakkal kezdődik: “Mi, a nép”. És amikor 33 évvel ezelőtt leomlott a fal Kelet- és Nyugat-Berlin között, a kelet-német nép a “Mi, a nép” skandálásával döntötte le a falat. Mr. Global kártyavára ugyanígy fog összeomlani. Számomra kétségtelen, hogy Mr. Global és bábjai el fogják veszíteni a jónak a gonosz elleni háborúját – el fogják veszíteni az élet és maga a teremtés elleni őrült háborújukat. Nincs más út.

Miután hallottam őt beszélni, én is biztos vagyok benne. Dr. Pierre Kory egyszer azt mondta nekem: “Ez a helyzet visszásnak tűnik. Az orvosok voltak a korrupt emberek, akik ezt a zűrzavart okozták, de az ügyvédek azok, akiknek van etikájuk, és akik megmentenek minket”.

Pierre Kory-nak, mint mindig, igaza van. Egy napon a mai fiatalok idősebbek lesznek. Emlékeztetni fogják társadalmukat a mai Nürnberg II. perekre, és arra, hogyan segítettek megakadályozni a világ valaha volt legnagyobb átverését. Itt az ideje, hogy véget vessünk a bezárásoknak, az oltási kötelezettségeknek, a cenzúrának és a propagandának.

A média ismét valódi hírekről fog beszámolni, és felhagy a félelemkeltéssel. Akkor az újságírók visszatérnek ahhoz, amihez a legjobban értenek – a valódi oknyomozó riportokhoz. A Nemzetközi Büntetőbíróság pedig minden bizonnyal folytatni fogja azt, amihez a legjobban ért – hidegvérű tömeggyilkosok bíróság elé állítását.

https://famous-trials.com/nuremberg/1903-doctortrial

Itt egy change.org petíció a cikkel kapcsolatban.

https://www.change.org/p/international-criminal-court-in-hague-office-of-the-prosecutor-covid-crimes-against-humanity-case-against-gates-fauci-tedros-schwab-others

Dr. Justus R. Hope, az író álneve, summa cum laude diplomát szerzett a Wabash College-ban, ahol Lilly-ösztöndíjas volt. A Baylor College of Medicine-re járt, ahol elnyerte a doktori címet. A Kaliforniai Egyetem Irvine-i Orvosi Központjában végzett rezidensként fizikoterápiát és rehabilitációt. A Kaliforniai Egyetem Davis Orvosi Központjában tanított a családorvosi és a fizikális orvoslás és rehabilitáció tanszékeken. Több mint 35 éve gyakorolja az orvosi hivatását, és magánpraxist tart fenn Észak-Kaliforniában.

Forrás: Thed Desert Review | Justus R. Hope, MD | 2022.01.02


Dr. Reiner Füllmich Interjú. 2022 jan.6.

 

A Corona Nyomozó Bizottság munkáját itt követheti nyomon:
https://corona-ausschuss.de/en/
Dr. Reiner Füllmich Telegramja:
https://t.me/ReinerFuellmichEnglish


Erre a videóra a tényellenőrző úgy reagált, hogy nem indult nyomozás!

 

Kommentár nélkül: Az AFP is utána ment az ügynek és megjelentette 2022. március 10. csütörtökön 14:31-kor az alábbiakat.

https://tenykerdes.afp.com/doc.afp.com.324T26E

 

Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.