50-szer nagyobb eséllyel megöli őket, mint a vírus

Mike Yeadon alelnöke volt a Pfizernek, most nagy erőkkel dolgozik azért, hogy végre betiltsák ezeket a veszélyes oltásokat.

 

Riporter (Steve Bannon): “Mondja el a gondolatait ehhez az oltáshoz, különösen a fiatalok, iskolás korú gyerekek és a még kisebbek tekintetében.”

Mike Yeadon (a Pfizer volt alelnöke): ” Igen, persze. Hogy ezt még egyszer tisztázzuk, az egész karrieremet ebben az iparágban dolgoztam le és általánosságban oltáspárti vagyok. Ezek a covid-19 vakcinák nem biztonságosak. Röviden mondva, nem biztonságosak, mert ez a génbázisú forma az ön szervezetét a vírus tüskefehérjék előállítására készteti. És már évek óta tudjuk, hogy ez a tüskefehérje vérrögképződést okoz. Ez nyomtatott szakirodalom és ezt a kijelentést amit tettem, senki nem kifogásolhatja. Dr. Wodarg és én decemberben írtunk az EMA-nak és figyelmeztettünk erre. Ez egy alapvető probléma. Kb. 75 százaléka az oltás után fellépő mellékhatásoknak, ami sokkal magasabb, mint a megszokott, véralvadással vagy vérzéssel függnek össze. Az amit az előbb a tüskefehérje formájáról és tulajdonságairól mondtam, pontosan egybevág a kiváltott súlyos, nemkívánatos reakciókkal. Az én dilemmám Steve, hogy én apa és nagyapa vagyok. Fiatal emberek nem hajlamosak a covid-19-re. Ha megfertőződnek, normális esetben nincsenek tüneteik és ezt nagyon könnyen átvészelik. Ők nem veszélyeztetettek. Tehát elmeháborodott dolog valamivel oltani őket, ami 50-szer nagyobb eséllyel megöli őket, mint a vírus.”

Biró Éva