50-szer nagyobb eséllyel megöli őket, mint a vírus

Mike Yeadon alelnöke volt a Pfizernek, most nagy erőkkel dolgozik azért, hogy végre betiltsák ezeket a veszélyes oltásokat.

 

Riporter (Steve Bannon): “Mondja el a gondolatait ehhez az oltáshoz, különösen a fiatalok, iskolás korú gyerekek és a még kisebbek tekintetében.”

Mike Yeadon (a Pfizer volt alelnöke): ” Igen, persze. Hogy ezt még egyszer tisztázzuk, az egész karrieremet ebben az iparágban dolgoztam le és általánosságban oltáspárti vagyok. Ezek a covid-19 vakcinák nem biztonságosak. Röviden mondva, nem biztonságosak, mert ez a génbázisú forma az ön szervezetét a vírus tüskefehérjék előállítására készteti. És már évek óta tudjuk, hogy ez a tüskefehérje vérrögképződést okoz. Ez nyomtatott szakirodalom és ezt a kijelentést amit tettem, senki nem kifogásolhatja. Dr. Wodarg és én decemberben írtunk az EMA-nak és figyelmeztettünk erre. Ez egy alapvető probléma. Kb. 75 százaléka az oltás után fellépő mellékhatásoknak, ami sokkal magasabb, mint a megszokott, véralvadással vagy vérzéssel függnek össze. Az amit az előbb a tüskefehérje formájáról és tulajdonságairól mondtam, pontosan egybevág a kiváltott súlyos, nemkívánatos reakciókkal. Az én dilemmám Steve, hogy én apa és nagyapa vagyok. Fiatal emberek nem hajlamosak a covid-19-re. Ha megfertőződnek, normális esetben nincsenek tüneteik és ezt nagyon könnyen átvészelik. Ők nem veszélyeztetettek. Tehát elmeháborodott dolog valamivel oltani őket, ami 50-szer nagyobb eséllyel megöli őket, mint a vírus.”

Biró Éva

Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.