Az “Americas-Frontline Doctors” pert indított

Dr. Simone Gold orvos/ügyvéd és az általa alapított szervezet az “Americas-Frontline Doctors” pert indított az alkalmatlan PCR teszten alapuló “pandémia” következtében sürgősségi engedélyt kapott oltások miatt az egészségügyi miniszter ellen, mivel az USA-ban már 45 ezer haláleset hozható összefüggésbe az oltásokkal.

Itt található a 65 oldalas perirat:
M-for-PI-file-stamped.pdf

Biró Éva


Hivatalosan csak az Egyesült Államokban a múlt héten 11 140 halálesetet jelentettek a COVID vakcina miatt.

De ennek a számnak hiányzik a be nem jelentett szám. Most egy visszaélést bejelentő elárulta, hogy a COVID vakcinák általi halálesetek száma 45 000 körül van. Az eskütétel előtt a bejelentő számítógépes programozóként dolgozott, és több mint 100 különböző algoritmust dolgozott ki az egészségügyi szektorban elkövetett csalásokra.

A szövetségi per a COVID vakcinák azonnali leállítását kéri, hivatkozik a Whistleblower tanúvallomására, amely szerint a CDC alulszámolja az oltási haláleseteket.

Az America’s Frontline Doctors beadványt nyújtott be, hogy állítsák le a sürgősségi felhasználási engedéllyel rendelkező COVID vakcinák alkalmazását 18 év alattiak, természetes immunitással rendelkezők vagy olyanok esetében, akik nem kaptak tájékozott beleegyezést.

Az Amerikai Frontvonal Orvosok (AFLDS) július 19-én beadványt nyújtott be, amelyben azonnali tiltó végzést kért az alabamai szövetségi kerületi bíróságon, hogy az amerikaiak három csoportja számára leállítsák a sürgősségi felhasználási engedéllyel (EUA) rendelkező COVID vakcinák – Pfizer/BioNTech, Moderna és Johnson & Johnson (J&J) – használatát.

Egy sajtóközlemény szerint az AFLDS azt kéri, hogy azonnal állítsák le a kísérleti COVID vakcinák beadását minden 18 éves és fiatalabb személynél, mindazoknál, akik felépültek a COVID-ből és természetes immunitást szereztek, valamint minden más amerikai esetében, akiktől nem kaptak a szövetségi törvényben meghatározott tájékoztatáson alapuló beleegyezést.

A 67 oldalas indítvány a 360bbb-3(b)(1)(C) paragrafus alapján a következő okok miatt kéri a bírótól az ideiglenes végzés kibocsátását:

  • Nincs szükséghelyzet, ami előfeltétele a COVID vakcinákra vonatkozó EUA és EUA megújítások kiadásának.
  • Nincs “súlyos vagy életveszélyes betegség vagy állapot”.
  • Az oltóanyagok nem diagnosztizálják, kezelik vagy előzik meg a SARS-CoV-2 vagy a COVID vírust.
  • A vakcina ismert és lehetséges kockázatai meghaladják az ismert és lehetséges előnyöket.
  • A vakcináknak megfelelő, jóváhagyott és rendelkezésre álló alternatívái vannak.
  • Az egészségügyi szakemberek és a vakcinára jelentkezők nem rendelkeznek megfelelő tájékoztatással.

Az indítvány szerzői csatolták egy bejelentő nyilatkozatát, aki azt állítja, hogy a COVID vakcina beadását követő 72 órán belül bekövetkező halálesetekről jelentősen aluljelentik az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala (FDA) által fenntartott, a Betegségellenőrzési és Megelőzési Központok (CDC) által működtetett Vakcina Mellékhatásokat Jelző Rendszer (VAERS) adatait.

További információk az America’s Frontline Doctors (AFLDS) által indított perről és a visszaélést bejelentő nyilatkozatról: