Az “Americas-Frontline Doctors” pert indított

Dr. Simone Gold orvos/ügyvéd és az általa alapított szervezet az “Americas-Frontline Doctors” pert indított az alkalmatlan PCR teszten alapuló “pandémia” következtében sürgősségi engedélyt kapott oltások miatt az egészségügyi miniszter ellen, mivel az USA-ban már 45 ezer haláleset hozható összefüggésbe az oltásokkal.

Az "Americas-Frontline Doctors" pert indított | ClimeNews

Itt található a 65 oldalas perirat:
M-for-PI-file-stamped.pdf

Biró Éva


Hivatalosan csak az Egyesült Államokban a múlt héten 11 140 halálesetet jelentettek a COVID vakcina miatt.

De ennek a számnak hiányzik a be nem jelentett szám. Most egy visszaélést bejelentő elárulta, hogy a COVID vakcinák általi halálesetek száma 45 000 körül van. Az eskütétel előtt a bejelentő számítógépes programozóként dolgozott, és több mint 100 különböző algoritmust dolgozott ki az egészségügyi szektorban elkövetett csalásokra.

A szövetségi per a COVID vakcinák azonnali leállítását kéri, hivatkozik a Whistleblower tanúvallomására, amely szerint a CDC alulszámolja az oltási haláleseteket.

Az America’s Frontline Doctors beadványt nyújtott be, hogy állítsák le a sürgősségi felhasználási engedéllyel rendelkező COVID vakcinák alkalmazását 18 év alattiak, természetes immunitással rendelkezők vagy olyanok esetében, akik nem kaptak tájékozott beleegyezést.

Az Amerikai Frontvonal Orvosok (AFLDS) július 19-én beadványt nyújtott be, amelyben azonnali tiltó végzést kért az alabamai szövetségi kerületi bíróságon, hogy az amerikaiak három csoportja számára leállítsák a sürgősségi felhasználási engedéllyel (EUA) rendelkező COVID vakcinák – Pfizer/BioNTech, Moderna és Johnson & Johnson (J&J) – használatát.

Egy sajtóközlemény szerint az AFLDS azt kéri, hogy azonnal állítsák le a kísérleti COVID vakcinák beadását minden 18 éves és fiatalabb személynél, mindazoknál, akik felépültek a COVID-ből és természetes immunitást szereztek, valamint minden más amerikai esetében, akiktől nem kaptak a szövetségi törvényben meghatározott tájékoztatáson alapuló beleegyezést.

A 67 oldalas indítvány a 360bbb-3(b)(1)(C) paragrafus alapján a következő okok miatt kéri a bírótól az ideiglenes végzés kibocsátását:

  • Nincs szükséghelyzet, ami előfeltétele a COVID vakcinákra vonatkozó EUA és EUA megújítások kiadásának.
  • Nincs “súlyos vagy életveszélyes betegség vagy állapot”.
  • Az oltóanyagok nem diagnosztizálják, kezelik vagy előzik meg a SARS-CoV-2 vagy a COVID vírust.
  • A vakcina ismert és lehetséges kockázatai meghaladják az ismert és lehetséges előnyöket.
  • A vakcináknak megfelelő, jóváhagyott és rendelkezésre álló alternatívái vannak.
  • Az egészségügyi szakemberek és a vakcinára jelentkezők nem rendelkeznek megfelelő tájékoztatással.

Az indítvány szerzői csatolták egy bejelentő nyilatkozatát, aki azt állítja, hogy a COVID vakcina beadását követő 72 órán belül bekövetkező halálesetekről jelentősen aluljelentik az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala (FDA) által fenntartott, a Betegségellenőrzési és Megelőzési Központok (CDC) által működtetett Vakcina Mellékhatásokat Jelző Rendszer (VAERS) adatait.

További információk az America’s Frontline Doctors (AFLDS) által indított perről és a visszaélést bejelentő nyilatkozatról:

Federal Lawsuit Seeks Immediate Halt of COVID Vaccines, Cites Whistleblower Testimony Claiming CDC Is Under-Counting Vaccine Deaths


Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.