A COVID-oltottak “szórhatják” a tüskefehérjét, károsítva a nem oltottakat

America’s Frontline Doctors: A COVID-oltottak “szórhatják” a tüskefehérjét, károsítva a nem oltottakat.

A COVID-oltottak “üríthetik” a tüskefehérjét, károsítva a nem oltottakat

Mivel ezek a kísérleti vakcinák ”spike fehérjéket” hoznak létre, a beoltott egyének “ezekből a részecskékből néhányat átadhatnak a közeli hozzátartozóknak”, ami betegséget okozhat náluk, beleértve a gyermekeket is.

Legutóbbi tájékoztatójukban az Amerikai Frontvonal Orvosok (AFLDS) arra figyelmeztetett, hogy a kísérleti COVID-19 génterápiás vakcinákból származó spike fehérjék képesek

  1. áthatolni a “vér-agy gáton”, neurológiai károsodást okozva,
  2. az oltottak által “kiürülni”, betegséget okozva az oltatlan gyermekek és felnőttek körében, és
  3. szabálytalan hüvelyi vérzést okozni a nőknél.

A múlt héten kiadott, Az oltás utáni szövődmények és okaik azonosítása: a Covid-19 betegadatok elemzése című dokumentum célja, hogy “további információkat nyújtson az aggódó polgárok, egészségügyi szakértők és politikai döntéshozók számára az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala (FDA) által jelenleg EUA (Emergency Use Authorization, sürgősségi felhasználási engedély) alapján beadott három kísérleti COVID-19 vakcinából eredő mellékhatásokról és egyéb oltás utáni problémákról”.

A nonprofit szervezet kiemelte az ezekkel az “oltóanyagokkal” kapcsolatos több ezer nemkívánatos eseményt, amelyeket a Centers for Disease Control and Prevention (CDC) Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) nyilvántartásba vett. “Mégis ezek a szövődmények a J&J véralvadási vitájára fordított figyelem töredékét kapták” – panaszolták megdöbbenéssel, és azt kérdezték: “Miért?”.

Az AFLDS az adatok közelebbi vizsgálatakor “néhány olyan fő aggályos kategóriát mutat be, amelyekkel az FDA vagy a CDC még nem foglalkozott nyilvánosan”, és azt állítja, hogy e szabályozók elmulasztása, “hogy ezeket és más ‘ismert ismeretleneket’ figyelembe vegyenek, az alapvető orvosi kutatások elmulasztása”.

Általános aggodalomra okot adó kategóriáikat az alábbiak szerint bontják fel:

Először is, jelentős félelmek merülnek fel ezen új vakcinák széles körű elterjedésével kapcsolatban, amelyek új technológiát alkalmaznak, és az FDA teljes jóváhagyása nélkül csak kísérleti szakaszban vannak. Ahelyett, hogy egy legyengített antigénválaszt alkalmaznának – mint a hagyományos vakcinák esetében – ezek a kísérleti szerek egy úgynevezett spike protein-t juttatnak a szervezetbe.

“Évekbe telik, mire megbizonyosodhatunk arról, hogy valami új dolog biztonságos” – erősíti meg az AFLDS dokumentuma. “Senki sem tudja véglegesen, hogy ennek a spike fehérjének milyen hosszú távú egészségügyi hatásai vannak a szervezetre és az agyra, különösen a fiatalok körében. Ráadásul, ha a fehérjével kapcsolatban dokumentált problémák merülnek fel, soha nem lesz mód a káros hatások visszafordítására azoknál, akiket már beoltottak”.

Másodszor, a hagyományos vakcinákkal ellentétben ezek a spike fehérjék, valamint a “lipid nanorészecskék” képesek áthatolni a vér-agy gáton, ami különleges védelmet nyújt a szervezet ezen érzékeny területeinek.

“Egyszerűen még nem volt elég idő ahhoz, hogy tudjuk, milyen agyi problémák és milyen gyakran alakul ki ebből agyi probléma” – figyelmeztet a dokumentum.

Az ilyen behatolásból eredő kockázatok közé tartozik “a krónikus gyulladás és a trombózis (vérrögképződés) az idegrendszerben, ami hozzájárul a remegéshez, a krónikus letargiához, a stroke-hoz, a Bell-bénuláshoz és az ALS-típusú tünetekhez”. A lipid nanorészecskék potenciálisan összeolvadhatnak az agysejtekkel, ami késleltetett neuro-degeneratív betegséget eredményezhet. Az mRNS-indukált tüskefehérje pedig 10-20-szor erősebben tud kötődni az agyszövethez, mint az eredeti vírus (természetes) részét képező tüskefehérjék.

Harmadszor, mivel ezek a kísérleti vakcinák sok trillió spike-fehérjét termelnek a befogadóban, ezek a beoltott egyének “ezekből a (spike-fehérje) részecskékből néhányat átadhatnak a közeli kontaktoknak”, betegséget okozva náluk.

Dr. Simone Gold, az AFLDS alapítója a LifeSiteNews-nak küldött e-mail levelezésében egy április 29-i tweetre irányította a cikkírót, amelyben a Pfizer kísérleti kísérleteinek egy dokumentumát tette közzé, amelyben a gyógyszeripari óriás “elismeri ezt a mechanizmust” a lehetséges vedlésnek, írta.

A dokumentum szerint az ember “a környezeti expozíció miatt ki lehet téve [a] vizsgálati beavatkozásnak”, többek között “belégzés vagy bőrkontaktus révén” a vizsgálatban részt vevő személlyel, vagy egy másik személlyel, aki ugyanilyen módon volt kitéve.

Ez pedig az AFLDS szerint veszélyes lehet. Ahogy a problémafelvető folytatja, “a tüskefehérjék ugyanúgy patogének (“betegséget okozó”), mint a teljes vírus”. Ráadásul ezek a “spike fehérjék szorosabban kötődnek, mint a teljesen ép vírus”, és ezért világszerte “szívburokgyulladás, övsömör, tüdőgyulladás, vérrögök a végtagokban és az agyban, Bell-bénulás, hüvelyi vérzés és vetélés eseteit jelentették olyan személyeknél, akik oltott személyek közelében voltak”. Úgy tűnik továbbá, hogy az ilyen kioltás “egyes személyeknél az autoimmun betegségek széles skáláját okozza (amikor a szervezet saját szöveteit támadja meg)”.”

Ezen túlmenően más, súlyosabb veszélyek is fennállhatnak még az oltatlanokra nézve is, mivel ezek a ”spike fehérjék a hagyományos vakcinákkal ellentétben képesek átjutni a vér-agy gáton”.

Negyedszer, az ilyen kioldódás veszélyeztetetté teszi a gyerekeket, ha olyan szülők és tanárok közelében vannak, akik megkapták ezeket a kísérleti vakcinákat. Bár a COVID-19 fiatalokat fenyegető veszélyét joggal nevezik jelentéktelennek, beleértve a 20 év alattiak 99,997%-os túlélési arányát, az AFLDS aggódik, hogy néhány gyermek tüneteket kaphat a beoltottak ilyen közelsége miatt. Ilyenkor fennáll a veszélye annak, hogy a “közegészségügyi bürokraták” az ilyen eseteket arra használják fel, hogy “azt találgassák, hogy a gyermek betegsége a SARS-CoV-2 “változatához” köthető”, holott az a beoltott felnőttekkel való érintkezés következménye.

“A másik aggodalmunk az, hogy a gyermekeknél hosszú távú krónikus autoimmun betegség alakulhat ki, beleértve a neurológiai problémákat is, ami annak köszönhető, hogy a gyermekek előtt évtizedek állnak, és a fent említett tüskés fehérjékből trilliónyi van”.

Ötödször: “Az AFLDS-nek több ezer olyan jelentésről van tudomása, amelyek a COVID-19 vakcinázást követően hüvelyi vérzéssel, menopauza utáni hüvelyi vérzéssel és vetéléssel kapcsolatosak, valamint anekdotikus jelentések hasonló mellékhatásokról a beoltottakkal szoros kapcsolatban állók körében.” Az AFLDS-nek ez a véleménye. Bár ezen a ponton a független orvosok szervezete “nem tud határozottan nyilatkozni a közeli kontaktusokról” azon kívül, hogy megemlíti, hogy világszerte hallottak erről beszámolókat, az oltás utáni hüvelyi vérzéssel kapcsolatos számos bejelentett eset egyértelmű “kapcsolatot teremt a vakcina és a szabálytalan vérzés között”.

“Ezen egyértelmű bizonyítékok ellenére a menstruációs ciklus megváltozásait az FDA nem sorolta fel a gyakori mellékhatások között a harmadik fázisban részt vevő klinikai résztvevőknél. A nők reproduktív egészségét komolyan kell venni, ahelyett, hogy a napirendi pontok által vezérelt közegészségügyi hivatalnokok elhessegetnék – olvasható a tájékoztatóban.

Végül, elismerve a “gyógyszeripari cégek fékezhetetlen gazdasági ösztönzését” a szükségtelen és veszélyes gyermekkori COVID vakcinák, emlékeztetők és hasonlók forgalomba hozatalára, az AFLDS ragaszkodik ahhoz, hogy “a közegészségügyi szakembereknek meg kell állniuk és értékelniük kell a vakcinák lehetséges mellékhatásaira és a kapcsolódó oltás utáni kérdésekre vonatkozó adatokat, mielőtt még túl késő lenne”.

Forrás: LOS ANGELES, Kalifornia, 2021. május 3. (LifeSiteNews)

Ahogy az éghajlati válság fokozódik...
... a ClimeNews – Hírportál nem marad csendben, számára a környezettel kapcsolatos beszámolás prioritás. Az éghajlati veszélyről, a természetről, a légköri szennyezésekről, és a járványokról szóló jelentéstétel olyan nagy hangsúlyt kap, amelyet megérdemel. A ClimeNews tudja és elismeri, hogy korunk meghatározó kérdése az éghajlati veszély. Olyan – még tabunak számító – információkat és összefüggéseket, amelyeket más médiák gyakran nem jelentetnek meg, azt mi megírjuk. A fajunk és a bolygónk számára ebben a kulcsfontosságú időben szándékunkban áll az olvasókat tudományos tényekre alapozott veszélyekről, következményekről, és megoldásokról tájékoztatni, nem politikai előítéletekre vagy üzleti érdekekre befolyásolva. Ezekben a viharos és kihívásokkal teli időkben milliók támaszkodnak már a ClimeNewsra, amely független az igazságot és a feddhetetlenséget képviseli.

Hónapról hónapra a cikkek olvasói teszik lehetővé, hogy a ClimeNews újságírás mindenki számára nyitva maradjon. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli a tényadatokhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hol élnek, vagy mit engedhetnek meg maguknak. Függetlenségünk azt jelenti, hogy szabadon kivizsgálhatjuk és megtámadhatjuk a hatalomban lévő személyek mulasztásait. Az önök segítségével továbbra is olyan nagy hatású tudósításokat fogunk nyújtani, amelyek képesek ellensúlyozni a félretájékoztatást, és hiteles, megbízható hírforrást nyújtanak mindenki számára. Mivel nincsenek részvényeseink vagy milliárdos tulajdonosaink, mi magunk határozzuk meg a napirendünket, és kereskedelmi és politikai befolyástól mentes, igazságkereső újságírást nyújtunk. Amikor még soha nem volt ennyire fontos, félelem és szívesség nélkül tudunk nyomozni és megkérdőjelezni gyanús ügyeket. Tájékoztatjuk olvasóinkat a környezeti veszélyekről tudományos tények alapján, nem üzleti vagy politikai érdekek által vezérelt módon. Számos fontos változtatást végeztünk stíluskalauzunkban annak érdekében, hogy az általunk használt nyelv pontosan tükrözze a környezeti katasztrófát és az azzal kapcsolatos összefüggéseket.

A ClimeNews - Hírportál úgy véli, hogy az éghajlati válsággal szembeni problémák rendszerszintűek, és alapvető társadalmi változásokra van szükség. Jelentéseket készítünk az egész világon élő egyének és közösségek, vállalatok erőfeszítéseiről, akik félelem nélkül állást foglalnak a jövő generációi számára és az emberi élet megőrzéséért a Földön. Azt akarjuk, hogy történeteik inspirálják a reményt. Jelentést készítünk a szervezetünkben elért haladásunkról mi is, mivel fontos lépéseket teszünk a környezetre gyakorolt ​​hatásaink kezelésére.

Reméljük, hogy ma fontolóra veszi a ClimeNews - Hírportál nyitott, független újságírás, jelentések támogatását. A ClimeNews újságírói tevékenységét ön is működtetheti, és segíthet fenntartani a jövőnket. Az olvasók minden támogatása, akár nagy, akár kicsi, nagyon értékes. Támogasson minket szabadon megválasztott összeggel egy biztonságos rendszeren keresztül - és csak egy percig tart. Ha teheti, kérjük, fontolja meg, hogy havonta rendszeres összeggel támogasson minket. Köszönjük.

ClimeNews TÁMOGATÁS

Amennyiben szeretnél értesítéseket kapni az új cikkek megjelenéséről, add meg az emailcímedet.

Mit jelent ez? Kapni fogsz egy rövid értesítést az új cikk címéről és pár mondatos rövid tartalmáról. Amennyiben érdekel a cikk, az ott található linkre kattintva felkeresheted a Hírportálunkat.