Dr. Sucharit Bhakdi sokadszorra figyelmeztet

Dr. Sucharit Bhakdi thai-német mikrobiológus figyelmeztet, hogy a COVID hisztéria hazugságon alapul és, hogy a vakcinák úgy vannak beállítva hogy globális katasztrófákat okozhatnak.

 

Összefoglalva, mivel az interjú angol nyelvű, Dr. Bhakdi először azt magyarázza, hogy a hírhedt PCR teszttel visszaéltek, a tudománytalan félelem kiváltására.

Ezután elmagyarázza, hogy az mRNS oltások mit fognak tenni az emberi testtel, olyan példákkal szemléltetve, amelyeket bárki megért. Az egyéb aggodalmak mellett masszív véralvadás várható, valamint káros immunrendszer válaszok, melyek elpusztítják az emberi testet.

A COVID-19 elleni vakcinázást követően a szervezet harcolni fog saját sejtjeivel.

Sucharit Bhakdi (született Sucharit Punyaratabandhu, 1946. november 1., Washington, DC) nyugalmazott thai-német mikrobiológus . 2020-ban Bhakdi a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos gondolatok kiemelkedő képviselőjévé vált, amelyek ellentétesek voltak a tudományos konszenzussal.
Professzor volt a Mainzi Egyetemen , ahol 1991 és 2012 között az Orvosi Mikrobiológiai és Higiéniai Intézet vezetője volt.
Szakmai díjak
1979 Preis der Justus-Liebig-Universität Gießen
1980 Konstanzer Medizinischer Förderpreis
1987 Preis der Deutschen Gesellschaft für Hygiene und Mikrobiologie
1988 Dr.-Friedrich-Sasse-Preis
1989 Ludwig-Schunk-Preis für Humanmedizin
1989 Robert-Koch-Förderpreis, Clausthal-Zellerfeld
1991. évi Gay-Lussac Humboldt-díj
2001 Aronson-díj a „wegweisende Arbeiten auf dem Gebiet des Komplementsystems und bakterieller Toxine” tr. “úttörő munka a komplementrendszer és a bakteriális toxinok területén”
2005. évi HW Hauss-díj
2005 Verdienstorden des Landes Rheinland-Pfalz
2009. évi Rudolf-Schönheimer-érem a Deutschen Gesellschaft für Arterioskleroseforschung-tól

Forrás: Orvosok a Tisztánlátásért